SON MAHALLE İFTARI CAMİKEBİR’DE VERİLDİ

SON MAHALLE İFTARI CAMİKEBİR’DE VERİLDİ

Osmaneli ilçesinde gelenek haline gelen Ramazan Aylarındaki Mahalle İftarlarının sonuncusu Camikebir Mahallesinde verildi. Osmaneli Belediyesinin organizasyonunda...

A+A-

Osmaneli ilçesinde gelenek haline gelen Ramazan Aylarındaki Mahalle İftarlarının sonuncusu Camikebir Mahallesinde verildi. Osmaneli Belediyesinin organizasyonunda verilen iftar yemeğine, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin’in yanı sıra yüzlerce vatandaş da iştirak etti. Osmaneli Belediye binası önünde verilen 2019 yılı Ramazan ayının son iftarında vatandaşlara seslenen Kaymakam Naif Yavuz;  "Birlik ve beraberliğimiz adına bu manevi atmosferde bizleri bir arada buluşturan Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Burada bizler bereketli sofralarda iftar yaparkan ülkemizi, vatanımızı cansiparane savunan asker polis tüm kuvvetlerimize Allah tan güç ve kuvvet diliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Ülkemizin, Milletimizin ve İlçemizin her gününün böyle birlik ve beraberlik içinde olmasını Yüce Allah'tan diliyorum. Bu duygularla, tüm halkımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadeleriyle camikebir mahallesi halkının ve tüm ilçemizin Mübarek Ramazan'nını ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutladı. Sevgi ve saygılarını sundu.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de İftar Programında yaptığı konuşmada; “Finansmanını şirketlerimizin, esnaflarımızın, belediyemizin sağladığı iftar programlarında Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubu her zaman olduğu gibi destek verdi. Göksu sosyal hizmetler salonunda her akşam 1000 kişiye yemek veren belediyemiz, evdeki ihtiyaç sahiplerinede 300 kişiye yetecek yemek dağıttı.
İftar yemeklerinin verilmesinde bizlere maddi manevi destek olan, Odöksan AŞ, Dikilitaş AŞ, Dursun Ağca, İbrahim Evcen, Ayde Alimnyum, Camikebir Mahallemizin ve bu haftaki iftar sofralarımızın hayırseverlerinden Allah Razı olsu. Değerli şirket yöneticilerine ve kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Osmaneli Belediyesi olarak hayırseverlerin katkılarıyla bir ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Katılımları için tüm mahalle halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Hayırsever şirketlerimize ve yöneticilerine iftar sofralarına katkıları için teşekkür ediyoruz. Osmaneli halkı ilçesine sahip çıkmaya devam diyor” dedi.

son-mahalle-iftari-camikebirde-3.jpg

 

Bu haber toplam 1096 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.