SON HAFTALARDA BÜYÜK HAREKETLİLİK

SON HAFTALARDA BÜYÜK HAREKETLİLİK

Osmaneli son aylarda ziyaretçi akınına uğruyor. Beşiktaş kadın Futbol takımı kampı devam ederken, Eskişehir Spor alt yapısı Osmaneli Belediyesi tesislerimde...

A+A-

Osmaneli son aylarda ziyaretçi akınına uğruyor. Beşiktaş kadın Futbol takımı kampı devam ederken, Eskişehir Spor alt yapısı Osmaneli Belediyesi tesislerimde ağırlandı. Fotoğraf Şenliği ile Osmaneli'ye birçok fotoğraf sanatçısı akın etti. Hafta sonu özellikle Osmaneli Belediyesi Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisleri ziyaretçilerle dolup taşıyor. Sakarya kıyısındaki parklar ve bahçeler vatandaşların vazgeçilmez mekânı haline geldi. 
Show TV için çekimleri yapılan "Gel Hemşerim" yarışma programı için ilk hafta programı sonrası, ikinci hafta program Çekimleri de Balaban Meydanında tarihi Osmaneli konakları arasında yapıldı. Yönetmenliğini Fatih Baykuşun yaptığı, sunuculuğunu Güldür Güldür Show dan tanıdığımız Rüştü Onur Atilla'nın üstlendiği "GEL HEMŞERİM" adlı yarışma programı çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;"Show TV yöneticlerine ve değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. Osmaneli özellikle yaptığımız ve devam ettirdiğimiz organizasyonlar sonrası ilgi çekmeye başladı. Gerçekten çok güzel bir kentte ve çok güzel bir halkla birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz belkide en büyük özelliğimiz. Turizmde yükselen değer olarak bu programların devamı gelecek"dedi. Başkan Şahin çekim alanına gelerek yarışmacılar ve çekim ekibiyle, sanatçılarla görüştü ve bir süre sohbet etti.

 


Bu haber toplam 3486 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.