SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Kovid-19 tedbirleri kapsamında bugünlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları, Ramazan Bayramı'nda Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kaymakamli ekiplerince...

A+A-

Kovid-19 tedbirleri kapsamında bugünlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları, Ramazan Bayramı'nda Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Kaymakamli ekiplerince unutulmadı.

Osmaneli Belediyesi Veterinerlik işleri ekibi ve İlçe Tarım ve Orman Mudurü Serkan Diker`in de katılımıyla oluşturulan  Ekipler, sokak hayvanları için araçlarla getirdikleri ekmek ve mamaları ilçe merkezindeki mahalle ve sokaklarda çeşitli noktalara bıraktı.

osmanelinde-sokak-hayvanlari-unutulmadi5.jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada "sokak hayvanlarının beslenmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

osmanelinde-sokak-hayvanlari-unutulmadi2.jpg
İlçemizdeki çeşitli mahalle ve sokaklari gezerek gördükleri sokak hayvanları için belirli noktalara yiyecek bıraktıklarını dile getiren Şahin, "Sokağa çıkma yasağında ve sıcak havada, gözlemlediğimiz kadarıyla sokak hayvanları acıkmış ve susamışlar. Köpekler, kediler ve kuşlara ekmek, mama ve su bıraktık. Biz de bu süreçte, sokak hayvanlarımızı yalnız bırakmayacağız." dedi.

Bu haber toplam 5499 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum