SOKAK DEĞİL TIR PARKI

SOKAK DEĞİL TIR PARKI

Osmanelili vatandaşlardan WhatSaap İhbar hattımıza gelen şikâyetleri değerlendirerek, 23 Mayıs 2019 tarihinde “SABRIMIZIN SONUNA GELİYORUZ” başlıklı...

A+A-

Osmanelili vatandaşlardan WhatSaap İhbar hattımıza gelen şikâyetleri değerlendirerek, 23 Mayıs 2019 tarihinde “SABRIMIZIN SONUNA GELİYORUZ” başlıklı haberimizin ardından alınan karar gereğince, Osmaneli şehir merkezinde Ağır vasıta araçların park etmesi yasaklanmıştı. Ağır vasıta araçların şehiriçi park yasağını da gündeme taşıyan Osmaneli Haber Gazetesinin yanı sıra, Osmaneli belediye Başkanlığı ses yayın cihazından da günlerce Ağır Vasıta Araçların şehiriçinde sokak, cadde ve kaldırımlara park etmemesi yönünde yayın yapılmıştı. 
Tüm bunlara rağmen gazetemiz WhatSaap ihbar hattımıza 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü gelen fotoğraflarda, Ağır Vasıta araçların şehir içinde park ettikleri görüldü. Haceloğlu Mahallesi Özdemir Asaf Sokakta park eden Tırlar yüzünden vatandaşlar araçları ile sokaktan geçemediklerini belirttiler. Özdemir Asaf Sokak sakinlerinden bazıları gzetemize gelerek; “İki ay önce şehiriçinde ağır vasıta araçlara park etme yasağı getirildiğini hem gazetenizden, hem de Belediye Hoparlöründen öğrenmiştik. Buna rağmen bizim sokağımızda park eden tırlar yüzünden bizler otomobillerimizle bu sokaktan geçemiyoruz. Madem bir karar alındı yetkililer bu kararı neden uygulamıyorlar. Kararlar uygulanmayacaksa neden alınıyor. Osmaneli ilçemizi hem turistik hale getireceğiz diyorlar, hem de Turistik bir ilçeye yakışmayacak işlere göz yumuyorlar. Tırların sokağımızda park etmesini istemiyoruz. Burası herkesin kullandığı bir sokak olmaktan çıktı Tır Parkına dönüştü” dediler. 

 


Bu haber toplam 3425 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum