SİYASİLERDEN SICAĞI SICAĞINA REFERANDUM DEĞERLENDİRMELERİ

SİYASİLERDEN SICAĞI SICAĞINA REFERANDUM DEĞERLENDİRMELERİ

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, referandum sonucunu sıcağı sıcağına Gazetemiz Osmaneli Haber’e...

A+A-

OSMANELİ BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN

siyasiler-oylarini-kullandilar-(3).jpg

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, referandum sonucunu sıcağı sıcağına Gazetemiz Osmaneli Haber’e değerlendirdi. Başkan Şahin, “Öncelikle tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Güzel ve seviyeli bir referandum oldu. 

Osmaneli’ye yakışan bir şekilde, herhangi bir olay olmadan oldu. Sonuçlar anlamında baktığımız zaman, Osmaneli ilçemiz %53,45 oranında bir “EVET” oyu çıktı. İl Geneline baktığımızda, Osmaneli’de il geneline göre yüksek oranda bir “EVET” oyu çıkmıştır. Tabi Anayasa maddelerini halkımıza anlatmaya çalıştık, bundan sonra da anlatmaya devam edeceğiz. Ben Osmaneli’li hemşerilerime bizlere gösterdiği b u destek için teşekkür ediyorum. Her görüşe ve her partiye saygılıyız, bundan sonra da yolumuza Osmanelililer olarak hep birlikte devam edeceğiz. Osmaneli’ye hizmet etmeye, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

AK PARTİ OSMANELİ İLÇE BAŞKANI YALÇIN KARACA

27924807-1509-4c6a-ac3b-a111db892bec.jpg
 

Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, referandum  sonucu ile ilgili olarak Gazetemize özel açıklama

 yaptı. Başkan Karaca açıklamasında, “Osmaneli halkına %90’ın üzerinde referandum oylamasına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Osmaneli halkı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine %53’ü aşan bir oranda “EVET” dedi. Bilecik genelinin üzerinde bir Evet oyu aldık. Halkımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca referandum süresince aralıksız çalışan, yönetim kuruluma, kadın ve gençlik kollarıma ve tüm partili üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Teşkilatımızla her daim birlikte olan, gece gündüz demeden bizlerle birlikte koşturan başta Belediye Başkanımıza, İl Genel Meclisi Üyemize ve Belediye Meclis Üyelerimize de teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin vermiş olduğu %53,45 “EVET” oyları ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. 

 

CHP OSMANELİ İLÇE BAŞKANI FAİK ÜSTÜN 

CHP Osmaneli ilçe başkanı Faik Üstün, Anayasa siyasiler-oylarini-kullandilar-(2).jpgdeğişikliği referandumu sonuçları ile ilgili olarak Osmaneli Haber Gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada, “Başından beri referandumun bir parti meselesi olmadığını, memleket meselesi olduğunu, hayır demenin terörizmle, Fetö ile, Daeş ile yan yana gelmek değil, aksine ülkeye, millete sahip çıkmak olduğunu defalarca anlattık. Fakat Osmaneli’li hemşerilerimizin tercihi “EVET” yönünde olmuştur. Hepsine saygı duyuyoruz. Saygı duymaya da devam edeceğiz” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK PARTİ OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ siyasiler-oylarini-kullandilar-(1).jpgHAKAN ÖZKAN

Referandum çalışmalarının başladığı tarihten itibaren, Ak Parti teşkilatı ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, “Başta Osmaneli’li hemşerilerimiz olmak üzere, milletimizin sağduyusuna her zaman güvendik ve milletimize her zaman inandık. Milletimizle çıktığımız her yolda her zaman birlikte başarıyı yakaladık. Ben Osmaneli’li hemşerilerimize bizlere olan güvenlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir referandumu daha geride bırakırken, bizlerin asli görevi olan milletimize hizmete devam edeceğimizi, Evet tercihinde bulunanların da, Hayır oyu verenlerinde yapacağımız hizmetlerden faydalanacağını belirtiyorum. Sandıklar kapanmıştır, bizler hep birlikte, el ele gönül gönüle yolumuza devam edeceğiz. Ben %90’ın üzerinde bir oranla sandığa giden bütün hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

MHP OSMANELİ İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ORHAN UĞUR

siyasiler-oylarini-kullandilar-(6).jpg

MHP Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Uğur’da referandum değerlendirmesinde, “Demokrasinin olmazsa olmazı sandıklar hiçbir zaman gerçekleri saklamaz. Milli iradenin tecelli ettiği 16 Nisan 2017 Referandum oylamasında çıkan sonuca hep birlikte saygı duyacağız. Türk Milleti yarından itibaren yine birlik beraberlik içerisinde yoluna devam edecektir. Ben oy kullanan bütün vatandaşlarımıza Demokrasinin güzelliklerini bir kez daha yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Sonuçların ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

OSMANELİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI BAHAETTİN BULUT

eskibelediye.jpg

Osmaneli Eski Belediye Başkanı Bahaettin Bulut, Cumhurbaşkanlığı Yönetim sistemi Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Eski Belediye Başkanı Bulut, “Sonuç ne çıkarsa çıksın bütün vatandaşlar sonuca saygılı olmalıdırlar” dedi. Osmaneli Eski Belediye Başkanı Bahaettin Bulut referandumla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Bugün yapılmış olan ne genel seçimdir, ne de yerel seçim. Ne milletvekili seçtik, ne Belediye başkanı ne de muhtar. Yapılmış olan oylama ülkemizin yön

etim sistemi değişsin mi değişmesin mi oylaması idi. Türk Milleti bugün yapılan oylamada takdirini Evet yönünde kullanmıştır. Milletimizin takdirine diyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Demokratik bir ülke olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinde, Milli İradeye Saygı demokrasinin en önde gelen kuralıdır. Çıkan sonucun Ülkemize, Milletimize Hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 

 

Bu haber toplam 1748 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.