“SİYASET İLKELERLE, BELLİ DEĞERLERLE YAPILMALIDIR”

“SİYASET İLKELERLE, BELLİ DEĞERLERLE YAPILMALIDIR”

Söylet İçmeler Tesislerinde yapıldı. Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genclik Kolları Başkanı...

A+A-

Söylet İçmeler Tesislerinde yapıldı. Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genclik Kolları Başkanı Onur Karaman ve yönetim kurulu, İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan, İlçe Gençlik kolları başkanı Emre Yılmaz, İlçe kadın kolları başkanı Fatma Kaya, Belediye meclis üyeleri, İlçelerin ilçe gençlik kolları başkanları, gençler, eski gençlik kolları ilçe başkanları ve kalabalık bir gençler gurubu toplantıda yer aldı.

siyaset-ilkelerle-degerlerle-yapilmalidir-1.jpg
Belediye Başkanı Münür Şahin gençlere yönelik faaliyetlerini özetledi. Spor, eğitim, sosyal faaliyetler olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti. Başkan daha sonra sözlerine şöyle devam etti;"Siyasetin amacı millete hizmet yarışıdır. Siyasetçinin var oluş gayesi de ülkeye, millete ve elbette oyunu aldığı seçmene en güzel, en kaliteli şekilde hizmet etmektir. Siyaset, ilkelerle, prensiplerle, belli değerlerle yapılan, yapılması gereken bir iştir. Ahlakı, ilkesi olmayan siyasetin ne ülkeye ne de millete faydası olur" dedi. 
Başkan Şahin Osmaneli, Bilecik ve Türkiye'nin geleceği gençlerimizdir, sizlersiniz diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü," Rüzgârgülü gibi esintiye göre yön değiştiren, eğilip bükülen bir siyasi anlayış, popülizmin bataklığında debelenmeye mahkûmdur. Türk siyasi hayatı bu açıdan gerçekten ibret verici hadiselerle doludur. İlçemizde de bunun örnekleri fazlası ile vardır. Sırf mevki makam için arayışta olanların dersini milletimiz sandıkta her zaman vermiştir. Artık siyaset bilgi, beceri, yetenek, eğitim isteyen çok kariyerli bir meslek haline gelmiştir. Kendini siyasi partilerin üzerinde görerek seçmenine ihanet edenler, seçildikleri partinin seçmenine saygısızlık ederek milletten aldığı görevi bile tamamlamadan seçmene ihanet edenlere halk cevabını mutlaka verecektir. Siyasi tarihimizde bir tarafta ülkemize hizmet için asil devlet adamları, diğer tarafta da üç kuruşluk menfaati için kırk takla atan şahsiyet fukaraları vardır. 90 yıllık siyasi geçmişimizde, milletin emanetini canı pahasına koruyan kahramanlar olduğu gibi darbecilere selam duran, tankları görünce sıvışıp kaçan korkaklar da vardır. Türk siyasetinde ülkenin bekası için kurşun yağmuru altında kenetlenenler olduğu gibi ülke düşmanlarına yancılık yapmayı siyaset zanneden muhterislere de rastlanır.

siyaset-ilkelerle-degerlerle-4-001.jpg
Bu ülkenin siyasi geçmişi bir bakıma erdemli siyaset yapanlar ile ahlaksız, ilkesiz siyasetçilerin mücadele sahası olmuştur. Farklı partiler ve politik karakterler üzerinde bu iki anlayış daima birbiriyle mücadele etmiştir. Merhum Menderes'in bir sabah vakti, darağacında sonlanan hayatı işte bu kavganın tarihidir. Merhum Özal'ın ömrünün son yılları, ülkenin ve milletin sırtına kene gibi yapışan asalaklarla mücadeleyle geçmiştir. Rahmetli Erbakan, merhum Ecevit, merhum Türkeş, merhum Yazıcıoğlu gibi siyasetçilerin tamamı, sırf bu vatana bağlılıkları ve millete sevdaları dolayısıyla muhterislerin hedefi olmuş, onların saldırılarına maruz kalmıştır. Siz gençler ilçenize, ilinize, Türkiye ye sahip çıkacak karaktere, güce sahipsiniz. Allah yolunuzu açık etsin. Allah hep beraber çıktığımız bu kutlu yolda, Gazi Mustafa Kemal'in başlattığı emperyalizme karşı mücadeleye, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte devam ediyoruz. Büyük Türkiye ve onun güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan ile Tüm Türk Dünyasının, İslam Âleminin, ezilen Dünya halklarının umudu olmaya devam ediyoruz. Birlikte yürüdüğümüz bu büyük davada Allah hepimizin yolunu açık etsin. " diyerek sözlerini sonlandırdı.
Milletvekili Selim Yağcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Kahraman, İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve İlçe Gençlik kolları Başkanı Emre Yılmaz konuşmalarını yaptıktan sonra, eski ilçe gençlik kolları başkanlarına plaket verilerek toplantı sona erdi.

 

Bu haber toplam 2183 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum