“SİGARANI DEĞİL, EĞİTİM MEŞALESİNİ YAK”

“SİGARANI DEĞİL, EĞİTİM MEŞALESİNİ YAK”

Osmaneli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019-2020 eğitim öğretim dönemine proje ile başladı. Projenin açılışını ilçe kaymakamı Naif Yavuz, Öğretmen...

A+A-

Osmaneli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019-2020 eğitim öğretim dönemine proje ile başladı. Projenin açılışını ilçe kaymakamı Naif Yavuz, Öğretmen Yeterlikleri ve Kalite Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Baki Babaoğlu,  İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldılar.
 Tüm okullarda uygulanacak  ''Ateşin Sigaranı Değil; Eğitim Meşalesini Yaksın'' projesinin amacı:  Bütün okullarımızda uygulanarak velilerimizin sigara alışkanlıklarını bir gün de olsa terk etmelerini sağlamak  ve bu konuda ilk adımı atmış olmalarını teşvik etmek; bunun yanında bir günlük sigara parasını okullarımıza  bağışlayarak okullarda tasarım ve beceri atölyeleri açıp çocukların hem eğlenmelerini, hem de yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak.
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci yaptığı açıklamada;  “Proje açılışına katılarak bizi onurlandıran Kaymakamımız Sayın Naif  Yavuz'a,  Öğretmen Yeterlikleri ve Kalite Geliştirme Daire Başkanımız Sayın  Mustafa Baki Babaoğlu'na  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Çelik'e  Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin'e, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve okul aile birliği başkanları na teşekkür ediyorum” dedi. 

sigarani-degil-egitim-mesalesini-yak-1.jpg

 

Bu haber toplam 2048 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.