Seyyar, Ünver ve Aksoy’dan gazetemize ziyaret

Seyyar, Ünver ve Aksoy’dan gazetemize ziyaret

 Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı, aynı zamanda CP Satınalma Müdürü Zafer Seyyar, Osmaneli Ziraat Odası Başkanı ve SS Osmaneli Üretim Pazarlama...

A+A-

 

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı, aynı zamanda CP Satınalma Müdürü Zafer Seyyar, Osmaneli Ziraat Odası Başkanı ve SS Osmaneli Üretim Pazarlama Koop. Başkanı Ertuğrul Ünver, Osmaneli İlkokulu Aile Birliği Başkanı Emine Aksoy gazetemizi ziyaret etti.

Osmaneli Haber’in yayın hayatına girmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Osmaneli’nde büyük bir açığın giderildiğinin altını çizen İlçe Başkan Yardımcısı Seyyar; “Osmanelinde yerel basınımızın olması bizleri çok memnun etti.  Hayırlı olsun” dedi.  Ziraat Odası Başkanı Ünver ise; “Çalışmalarımızı, dertlerimizi anlatabileceğimiz. Çiftçimizle aramızda bağ kurmamıza yardımcı olacak bir basınımızın olması çok iyi oldu” dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Aksoy’da, “Osmaneli’nde bir gazetenin olması memnuniyet verici. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

img_1111.jpg

Gazetemiz sahibi Mehmet Erdal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osmanelililer’in gazetelerine sahip çıkmasının kendilerine şevk verdiğini belirtti. Erdal; “Osmaneli Haber’e Osmanelililer’in büyük bir teveccüh söz konusu. Bürokrasimiz, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız Osmaneli’nde gazete çıkmasından dolayı çok memnun. Bu da bizim şevkimizi arttırıyor” dedi. (Ramazan DÜZ)

Bu haber toplam 2129 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.