SAADET ÇELİK

SAADET ÇELİK

ŞENER ŞEN VE YAVUZ TURGUL’DAN ‘YOL AYRIMI’

A+A-

Özlemiştik!

Duyanlara duymayanlara!

Kraldan bir eser daha…

Efendim çoluk çocuğu pistlerden alalım. Efsane geri döndü…

Büyük usta Şener Şen,  yeni filmi “Yol Ayrımı” ile izleyicisiyle buluşuyor.

‘Av Mevsimi’ filminden sonra yedi yıl ara veren Şener Şen ile sevenleri arasındaki hasret bitiyor.

Fragmandan da anlaşılacağı üzere sorgulayan, hesaplaşan bir kişilik ile karışılacağız. Aynı zamanda güzel repliklerin geçtiği, kaliteli ve içerikli bir film izlemek isteyenleri dokunaklı bir hikâye bekliyor.

Şener Şen ve Yavuz Turgul, Türk sinemasının şahane ikilisi. Yıllardır Türk sinemaseverlerinin gönüllerine taht kurmuş yapımlara imza atan, iki güzel insan. Filmin afişlerini görür görmez insanda bu filme kesin gidilir hissi uyandıran iki büyük ekol, iki büyük usta.

Sosyal medyadaki izlenimlere de bakılırsa uzun zamandır böylesine Türk izleyicisini heyecanlandıran bir yapım olmadığı kesin.

Filmin sektöre hareket katacağı aşikar.

Sıkı bir Şener Şen hayranıysanız sadece usta sanatçının oynadığını bilmek bile mutluluk ve izleme sebebi.

Türkiye de o kadar çok dandik film, gişe yapıyor ki bu tarz kaliteli filmlerin hak ettiği yeri bulamaması, insanı korkutmuyor değil. Temennimiz o dur ki, filmin beğenilmesi ve büyük aktör Şener Şen ile izleyicinin buluşmaya devam etmesi.

Evet, filmin adında anlaşılacağı gibi kısa net ve etkili “ Yol Ayrımı”

Biliyoruz ki her insan kendi yol ayrımınlarıyla, hayat yolculuğuna devam etmekte. Umarım seçilen tüm yollar iyiye ve güzele çıkar.

Merak edip gitmek isteyenler için ise filmin konusu şöyle;

 "Bir ormanda yol ikiye ayrıldı. Ben ise daha az geçilmişinden gittim ve bütün farkı yaratan bu oldu işte."  Acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşadığı büyük bir travma sonrası hayatında bir yol ayrımına gelişi anlatılıyor. Çalınmış çocukluğunu geri almanın, hayatını gerçekten istediği gibi yaşamanın bedelini ödemeye hazır mı? Doğayı ve insanları başka bir gözle görmenin, hissetmenin bedeli ne olacak? Hayatında ilk kez bir yol ayrımına varan Mazhar gerçekten istediği yoldan ilerleyebilecek mi?

Yol Ayrımı 10 Kasım’da sinemalarda.

İyi seyirler…

 

Bu yazı toplam 5614 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar