SELİM YAĞCI'YA ÖNEMLİ GÖREV

SELİM YAĞCI'YA ÖNEMLİ GÖREV

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Selim Yağcı'ya yeni görevi...

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Selim Yağcı'ya yeni görevi bizzat AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edildi.

selim-yagciya-onemli-gorev-(2).jpg

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada "AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin takdir ve teveccühleriyle Partimizin Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bugünde Yerel Yenetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki Başkanlığında Başkan Yardımcılarımızın katılımlarıyla ilk koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Milletimize ulaşma, kucaklaşma gönlüne dokunma noktasında ilk günkü aşk ve heyecanla durmadan, yorulmadan var gücümüzle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki ve kutlu yürüyüşte vazife üstlenmiş olan tüm başkan yardımcısı arkadaşlarımıza yeni görevlerimiz hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele..." dedi.

selim-yagciya-onemli-gorev-(1).jpg

Bu haber toplam 8908 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.