SELÇİK KÖYÜNÜN ARAZİ YOLLARI YAPILDI

SELÇİK KÖYÜNÜN ARAZİ YOLLARI YAPILDI

26 Nisan 2019 tarihinde “ÜRÜN ÇOK YOL YOK” ve 14 Mayıs 2019 tarihinde “SESİMİZİ DAHA NASIL DUYURALIM” haberlerimiz ses getirdi. Osmaneli ilçesinde...

A+A-

26 Nisan 2019 tarihinde “ÜRÜN ÇOK YOL YOK” ve 14 Mayıs 2019 tarihinde “SESİMİZİ DAHA NASIL DUYURALIM” haberlerimiz ses getirdi. 
Osmaneli ilçesinde en verimli toprakların başında gelen Selçik köy arazisinde çiftçilik yapan vatandaşlar, tarlalarına giden arazi yollarının bakımsızlığından şikayteçi idiler. Gazetemize ulaşan çiftçilerin sesini yaptığımız haberler ile yetkililere duyurmaya çalışmıştık. 14 Mayıs tarihinde yaptığımız “Sesimizi Daha Nasıl Duyurlım “ habrimizin ardından Bilecik İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğüne ait Greyder gelerek, Selçik köy arazisine giden Çamaltı ve Karabağlar mevkilerinin yollarını yaptı. Vatandaşlar ürün ekim mevsiminde olduğu bu günlerde, tarlalarına gidip gelmekte zorlandıkları, yollarının yapılması ile birlikte tarlalarına daha rahat bir şekilde ulaşacaklarını söylediler. Selçik köyü arazisinde yüzlerce dönüm tarlası bulunan ve Osmaneli’nin sayılı çifçilerinden olan İrfan Yılmaz gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’i arayarak teşekkürlerini iletti. İrfan Yılmaz “Öncelikle Osmaneli Haber Gazetemize çiftçilerle ilgili duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Osmaneli Haber gzetesinin yapmış olduğu iki haberin ardından yetkililer sesimize kulak vererek, arazi yollarımızı düzelttiler. İnanın traktörümüzle bile tarlalarımıza gidemiyorduk veya zor şartlarda gitmeye çalışıyorduk. Bu arazide çiftçilik yapan ben ve benim gibilerin yaz döneminde bütün zamanı buralarda geçiyor. Bazı günler iki veya üç kez tarlamıza traktörümüzle gidip gelmek zorunda kalıyorduk. Başta Osmaneli Haber Gazetemize ve İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Çiftçilere gösterilecek her ilgi inanınki ürün artışına neden olacaktır” dedi. 

 


Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.