SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZLANIYOR : BAŞKAN ŞAHİN'DEN SERT KONUŞMA

SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZLANIYOR : BAŞKAN ŞAHİN'DEN SERT KONUŞMA

SEÇİM ÇALIŞMALARI HIZLANIYOR : BAŞKAN ŞAHİN'DEN SERT KONUŞMA

A+A-

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça, siyasi partilerin seçim çalışmaları ve köy gezileri de hız kazanıyor. Geçtiğimiz akşam Belenalan köyünü ziyaret eden Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Osmaneli Belediye Başkanı, köy kahvesinde Belenalan köylüleri ile sohbet ettiler. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belenalan köyünde bir konuşma yaptı. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı konuşmada; “Osmaneli için, Bilecik için, Milletimiz için yeniden seferdeyiz. Sefer bizden, zafer Allahtan'dır diyerek vira Bismillah diyoruz” dedi. 
Başkan Şahin konuşmasına devamla; “Birlik, Bereket, Bolluk için "VAKİT TÜRKİYE VAKTİ" diyerek seçim çalışmalarımıza Belenalan Köyümüzden devam ettik.
Belenalan köyümüz her zaman doğrudan yana, gerçekleri biliyor, 2002 öncesine özenen, o günlerin karanlık günlerinin kalıntıları liderlere ve partilere güvenmiyor. Onların iki anahtar vaat edip insanlara evlerinin yolunu unutturdukları günlere dönmek istemiyor. Kadınlarımızın, kızlarımızın başörtüsüne takıp onların eğitim hakkını, kamuda çalışma hakkını engelleyen bu zihniyeti aklından çıkarmıyor. Ezanın, Kuran’ın orijinalinin okunmasına tahammül edemeyip, ezanları susturmaya çalışan, Kuranları evlerden toplatanları unutmuyor.
Belenalan Köyümüzün çok zeki ve çok değerli halkı Büyük Türkiye'nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan'ı istemeyen dış güçlerle kim içeride işbirliği yapıyor biliyor. Pkk, Pyd ve benzeri ne kadar Türk düşmanı terör örgütü varsa destekleyen, sırtımızı onlara dayadık diyen HDP meclise girsin diye çırpınan liderleri tanıyor ve biliyor. Esed’in Suriye’deki zulmüne, Libya’da, Filistin’de, Irak’ta, Mısır’da, Arakan’da velhasıl tüm İslam ülkelerinde kardeş kavgası çıkaran emperyalistlere kim dur diyor, kim destek çıkıyor biliyor.
Erbakan’ın ailesinin ret ettiği ve istifa ettiği partinin, yıllarca Müslümanlara, inananlara zulmedenlerin değirmenine su taşıdığını görüyor. Bitme aşamasına getirilen teröre karşı verilen mücadeleyi sindiremeyen ve bu nedenle olağanüstü hal kalksın diyerek yine hendek politikasına destek veren, ABD ve AB gibi tüm emperyalistlerin sınırımızın yanında, komşularımızda sınır dizaynı yapmasına karşı çıkmayıp, 100 yıl öncesine kadar yönettiğimiz bu topraklarda ne işimiz var diyen liderlerin iktidar hırsıyla nasıl ülkelerine hainlik yaptıklarını Belenalan Köylüsü biliyor.
Belenalan köyümüz her şeyin farkında.24 Haziranda Büyük Türkiye yolunda, Lider Türkiye yolunda ölümüne mücadele eden lideri Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak için sabırsızlanıyor. Tüm Belenalan Köyü kardeşlerimize ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi. 


Bu haber toplam 3995 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum