SATRANÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR DAMGASI

SATRANÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR DAMGASI

Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde 09-15 Temmuz tarihleri arasında, 40 il ve KKTC'den 61 takım ve 852 sporcunun 9 tur boyunca mücadele ettiği 2018 Türkiye Kulüpler...

A+A-

Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde 09-15 Temmuz tarihleri arasında, 40 il ve KKTC'den 61 takım ve 852 sporcunun 9 tur boyunca mücadele ettiği 2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası yapılan ödül töreniyle sona erdi. Bilecik’ten ilk kez bir takımın boy gösterdiği Türkiye Kulüpler Şampiyonasında başarılı sonuçlar elde eden 1308 Osmaneli Belediyespor sporcuları Bilecik ilini gururlandırdı.

satranc-turkiye-sampiyonasi.jpg

Başarılı antrenör Cumhur Babaoğlu himayesindeki 1308 Osmaneli Belediye Sporun 14 yaşındaki sporcusu İpek Duru kadın masasında 9 maçta topladığı 8.5 puan ile birinciyle aynı puanda 2. Olurken, 3 Masa sporcusu İsmail Tolga Sapmaz ise 9 Maçta topladığı 7 puan ile 4. Olmayı başardı. Bilecik Satrancına yaptığı yatırımlarla Bilecik tarihinin en başarılı sonuçlarını ilimize kazandırmaya devam eden Osmaneli Belediye Başkanı yaptığı açıklamada ’’Sporda önemli olan yarışmak ve bu atmosferin içinde olmaktır. Bu yüzden şampiyonada yarışan tüm sporcuları kutluyor, başarılar diliyorum" sözleri ile konuşmasını sürdüren Münir Şahin, Sporcular üzerinde emeği olan Türkiye Satranç Federasyonu Baş Antrenörü Babaoğlu’na teşekkür etti.

satranc-turkiye-sampiyonasi2.jpg

1308 Osmaneli Belediyespor çalıştırıcısı Babaoğlu’da yaptığı açıklamada Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Münür Şahin ‘ e teşekkür ederken “ ilimizde satranç alanında yapılan yatırımların meyvesini vermeye başladığını belirterek emeği olan herkese teşekkür etti.

satranc-turkiye-sampiyonasi4.jpg

  Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen sporculara 1308 Osmaneli Belediyespor forması hediye eden Satranç Ustası Babaoğlu herkesi 3-4-5 Ağustos 2018 tarihinde Osmaneli’de düzenlenecek satranç turnuvasına davet etti.

Ayrıca Ödül töreninde konuşma yapan TSF Başkanı Gülkız Tülay, ilk olarak tüm katılımcıların "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nü kutlayarak, 15 Temmuz hain darbe girişiminde hayatlarını kaybeden şehitlerimizi andı, gazilerimize uzun ömürler diledi.

satranc-turkiye-sampiyonasi5.jpg

satranc-turkiye-sampiyonasi1308.jpg

Bu haber toplam 3512 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.