SARHOŞLARA MEKÂN OLMUŞ

SARHOŞLARA MEKÂN OLMUŞ

Akşamcılar Sakarya nehri kıyısından sonra şimdi de İnönü mahallesine dadandılar.Osmaneli’nin tenha yerleri, boş arsaları, metruk evleri, uyuşturucu...

A+A-

Akşamcılar Sakarya nehri kıyısından sonra şimdi de İnönü mahallesine dadandılar.

Osmaneli’nin tenha yerleri, boş arsaları, metruk evleri, uyuşturucu ve içkicilerin mekânı haline geldi. İnönü Mahallesi Ahmet Hulusi caddesindeki bir boş arsa bira ve içki kutuları ile dolmuş. Osmaneli İlkokuluna 150 metre uzaklıktaki arsada her türden boş içki şişesi mevcut. Mahalle sakinleri içkicilerin mekânı haline gelen arsa için, “Bizler akşam hava karardıktan sonra buralarda sokağa çıkmaya korkuyoruz. Araçlarla buraya gelip gece yarılarına kadar bu cadde üzerinde sarhoşlar cirit atıyorlar. Sokağın alt başına sokak lambası takıldı fakat yeterli değil.

mekÂn-olmus.jpg

Bu caddeye bir iki sokak lambası daha konursa, hiç olmazsa aydınlık olur belki de b arsa ve caddede içki içmeye çekinirler. Gece yarılarına kadar araçların müziklerini açtıklarından dolayı bizler rahatsız oluyoruz. Yetkililerimiz buraya bir çare bulsunlar. Hapçısı, tinercisi, içkicisi hepsi buralarda kol geziyor” dediler. 

mekÂn-olmus-2.jpg

Bu haber toplam 2851 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.