“SAKARYA’NIN TEMİZ KALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“SAKARYA’NIN TEMİZ KALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Son günlerde sıkça haberlerini yaptığımız Nehirlerin kirlenmeleri ile ilgili olarak Osmaneli Beldiyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile birlikte,...

A+A-

Son günlerde sıkça haberlerini yaptığımız Nehirlerin kirlenmeleri ile ilgili olarak Osmaneli Beldiyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile birlikte, Sakarya Nehrinde çalışma başlattı. Sakarya nehrinin temiz kalması için Üniversite ile işbirliği halinde olduklarını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;  “Osmaneli Belediyesi olarak, en büyük değerimiz olan Türkiye'nin üçüncü büyük nehri Sakarya ve Sakarya Nehrine ilçemiz sınırları içinde birleşen, topraklarımızı bereketli hale getiren Göynük Suyu, Göksu, Karasu kirlenmesin diye büyük çaba harcıyoruz. Bu amaçla kurduğumuz ilimizin ilk arıtma tesisi ve kanalizasyon sistemimizle Sakarya Nehrini korumaya çalışıyoruz. Ancak bu güzel nehrimizin ayakta kalması için Sakarya havzasında tüm yerleşim yerlerinin aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.
Geçtiğimiz günlerde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemizin Sakarya Nehrindeki kirliliğin giderilmesi konusunda etkinliği de ülke çapında ses getirdi. Bu konuda büyük çabası olan Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurfeddin Kahraman'a ve Rektörümüz Prof Dr İbrahim Taş'a teşekkür ediyoruz. Osmaneli Belediyesi olarak Sakarya ve diğer nehirlerimizin kirlenmemesi konusundaki tüm aktivitelere ve tüm projelere destek veriyoruz” dedi. 

sakaryanin-temiz-kalmasi-icin-calisiyoruz-2.jpg

 

Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum