“SAKARYA KENARI ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILSIN”

“SAKARYA KENARI ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILSIN”

Osmaneli’nin en güzel, dinlence, eğlence ve mesire alanı olan Sakarya Nehri kenarında vatandaşlar, araç trafiğinden dolayı korkarak gezer hale geldiler. Osmaneli...

A+A-

Osmaneli’nin en güzel, dinlence, eğlence ve mesire alanı olan Sakarya Nehri kenarında vatandaşlar, araç trafiğinden dolayı korkarak gezer hale geldiler. 
Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen ve işletme sahiplerinin kafeler yaparak güzel bir dinlenme alanı haline gelen Sakarya nehri kenarında, özellikle yaz aylarında vatandaşlar, çoluk çocukları ile vakit geçirmekteler. Geçmiş yıllarda İznik’e giden vatandaşlar, Sakarya nehri kenarı olduğundan bu yana, Osmaneli dışına çıkmaz oldular. Akşamları Sakarya nehri kenarına çocuklarını gezdirmeye götüren ve ailece çay içmeye giden vatandaşlar, bu alanda akşamları oluşan araç ve motosiklet trafiğinden dolayı hayli şikâyetçiler. Çocuklarını parklarda eğlendiren vatandaşlar, “İnsanların yoğun olduğu saatlerde araç trafiğinin de yoğunlaşması, bizleri yolda yürüyemez hale getiriyor. Yanımızda küçük çocuklarımız var. Allah korusun bu alanda bir trafik kazası yaşanmadan, bu alanın hiç olmazsa günün belli saatlerinde araç ve motosiklet trafiğine kapatılmasını istiyoruz. Günün yorgunluğunu atmak için gittiğimiz Sakarya Nehri kenarındaki alanda, otomobil ve motor sesinden dolayı daha çok yoruluyoruz. Belediye Başkanımız Münür Şahin’den ricamız bu alanın, yaz aylarında akşam saatlerinde araç trafiğine kapatılmasıdır. Kafelerin arka kısmında bulunan yolda veya köprü tarafına araçlar park ettirilebilir. Birçok şehirde Sakarya kenarı gibi alanlar, araç trafiğine kapatılırken, Sakarya kenarının bugüne kadar kapatılmaması, Osmaneli ilçemize yakışmamaktadır. Turizm kenti olma yolkunda ilerleyen Osmaneli’Nde bazı şeylerin değişime uğramasının zamanı geldi de geçmektedir. Başkan Münür Şahin’in biz vatandaşların bu ricasını kırmayacağına ve gereğini yapacağına inanıyoruz” dediler. 

sakarya-kenari-arac-trafigi-1.jpg

 

Bu haber toplam 4162 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum