SAAT 10.00 -17.30 ARASI ARAÇ GİRİŞ ÇIKIŞI YASAK

SAAT 10.00 -17.30 ARASI ARAÇ GİRİŞ ÇIKIŞI YASAK

Osmaneli’de Cuma günleri kurulan ve Bölgenin en büyük pazarlarından biri olan Osmaneli Sebze, meyve ve giyim Pazarına araç giriş ve çıkışlarında yeni...

A+A-

Osmaneli’de Cuma günleri kurulan ve Bölgenin en büyük pazarlarından biri olan Osmaneli Sebze, meyve ve giyim Pazarına araç giriş ve çıkışlarında yeni düzenleme yapıldı. 
Kapalı pazarın olduğu alana Cuma günleri günün her saatinde araç giriş ve çıkışı olması, hem pazara gelen vatandaşlara, hem de pazarcı esnafına zor anlar yaşatıyordu.  Pazarın en kalabalık olduğu saatlerde Pazar alanına araçları ile gelenler, araçlarını pazarcı esnafının tezgâhlarının önüne bırakarak bazen saatlerce tezgâhların önünün kapanmasına neden oluyorlardı. Aynı zamanda pazarda alışveriş yapacak olan vatandaşların da, araçlar yüzünden pazarda rahat gezemedikleri, zaman zaman da araçlar yüzünden ezilme tehlikeleri baş gösteriyordu.  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Cuma pazarında yeni b,r düzenleme yaparak, bundan sonra sabah Saat 10.00’dan akşam 17.30’a kadar Pazar alanına araç girmesinin yasak olduğunu, bu yasağı ihlal edenlerin cezai müeyyide ile karşılaşacaklarını söyledi. Başkan Şahin; “Osmaneli Cuma pazarı bölgemizin en büyük pazarlarından biridir. Gerek mal almaya gelen, gerekse mal satmaya gelen pazarcı esnaflarımızın kalabalıklığı nedeniyle pazarımızda yoğunluk yaşanmaktadır. Bu nedenle pazara alışverişe gelen vatandaşlarımızın alışverişlerini daha rahat bir şekilde yapabilmeleri için Cuma Pazarı alanına Sabah Saat 10.00’dan sonra araç giremeyecek, 17.30’dan önce de araç çıkışı yapılmayacaktır. Pazar alışverişine araçları ile gelen pazarcı esnaflarımız ve vatandaşlarımız, Fatih camii karşısında yeni oluşturduğumuz park alanına araçlarını par edeceklerdir. Hem pazarcı esnaflarımızın, hem de vatandaşlarımızın alınan bu karara uymalarını rica ediyoruz” dedi. 

 


Bu haber toplam 2218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum