RESMİ İLAN YAYINLAMA HAKKINI ELDE ETTİK

RESMİ İLAN YAYINLAMA HAKKINI ELDE ETTİK

Osmaneli Haber Gazetesi olarak Osmaneli ilçemizde yayın hayatına başladığımız 12. Ağustos 2016 tarihinden bu yana 6 ayımızı doldurmuş bulunmaktayız....

A+A-

Osmaneli Haber Gazetesi olarak Osmaneli ilçemizde yayın hayatına başladığımız 12. Ağustos 2016 tarihinden bu yana 6 ayımızı doldurmuş bulunmaktayız. 166 sayısına ulaşan Osmaneli Haber Gazetesi bugüne kadar Sorumlu ve duyarlı yayıncılık prensipleri ile Osmaneli’de siz değerli okurlarımızın da büyük teveccühlerine mazhar olmuş durumdadır.  Bizler siz değerli okurlarımıza her gün gerek ilimizle, gerek ilçemizle ilgili haberleri sunarken, sizlerin de her gün gazetemizi okumanız, takip etmeniz bizleri ayrıca memnun etmektedir. Bu memnuniyetle birlikte sizlere daha iyi hizmet etmenin çabası ile daha çok çalışmakta, daha güzel haberlerle sizlerin karşısına çıkmaya gayret sarf etmekteyiz. 
Basın Yayın İlan Kanunu gereğince gazetemiz 6 ayını doldurduğundan dolayı, Osmaneli İlçemizdeki Resmi İlanları da almaya hak kazanmıştır. 15 Şubat 2017 tarihinde Bilecik Valiliğince yapılan denetleme sonucunda, gazetemizin bu hakkı elde etmesi, Osmaneli ilçemiz için ayrıca kolaylıklar sağlanması demektir. Bugüne kadar Osmaneli ilçemizde resmi kurumlarımızın her türlü resmi ilanları Bilecik’teki yerel gazetelerde yayınlanmakta idi. Resmi kurumlarımızın 15 Şubat 2017 tarihinden itibaren kanun gereğince resmi ilanlarını gazetemizde yayınlatacak olmaları, Resmi dairelerin de işlerinin kolaylaşmasını ve hızlanmasını sağlayacaktır.  Gazetemizin yayın hayatına başladığı günden bu yana gazetemizi sahiplenen, siz değerli Osmanelili hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 


Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.