RAMAZAN'IN İLK MAHALLE İFTARI YAPILDI

RAMAZAN'IN İLK MAHALLE İFTARI YAPILDI

Geleneksel mahalle iftar programlarına bu yılda devam ediyor. Osmaneli Belediyesinin mahalle iftarlarının birincisi Camicedit Mahalllesi'nde gerçekleştirildi.Osmaneli...

A+A-

Geleneksel mahalle iftar programlarına bu yılda devam ediyor. Osmaneli Belediyesinin mahalle iftarlarının birincisi Camicedit Mahalllesi'nde gerçekleştirildi.

osmaneli-iftar-(5).jpg
Osmaneli Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında vatandaşlar iftar sofralarında buluştu. 

osmaneli-iftar-(6).jpg
Camicedit Mahalllesi İsmet Paşa Caddesine kurulan iftar sofralarına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Bilecik Milletvekili 1.Sıra Adayı Selim Yağcı, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık eşlik edenler arasındaydı.

osmaneli-iftar-(3).jpg
Belediye Başkanı Münür Şahin İftar öncesi masaları tek tek dolaşıp genç, yaşlı herkesle bizzat görüşerek hoş sohbet içerisinde "hayırlı ramazanlar" diledi.

osmaneli-iftar-(4).jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Camicedit Mahallesi’nde verilen iftarda yaptığı konuşmasında; "Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah bu günlerde  yapmış olduğumuz duaları kabul etsin.  Geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofralarının ilkini yine Camicedit Mahallesinden başlattık. Osmaneli'de çok güzel hizmetler oluyor bunu hepiniz gözlemliyorsunuz. Bu hizmetlerin en büyük mimari birlik beraberlik içerisinde hareket eden sizlersiniz bu anlamda da hepinize çok teşekkür ediyoruz. " dedi.

osmaneli-iftar-(8).jpg

osmaneli-iftar-(9).jpgosmaneli-iftar-(7).jpgosmaneli-iftar-(1).jpg

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.