RAMAZANDA POLİSLERİ UNUTMADILAR

RAMAZANDA POLİSLERİ UNUTMADILAR

Osmaneli Güvenlik Kuvvetlerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayında Polisleri unutmayarak, onlarla birlikte iftar yaptı.Osmaneli Güvenlik Kuvvetlerini...

A+A-

Osmaneli Güvenlik Kuvvetlerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayında Polisleri unutmayarak, onlarla birlikte iftar yaptı.

Osmaneli Güvenlik Kuvvetlerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Özlem Kıral, Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Azapoğlu, Turan Ağdağ ve Hakan Özkan, Emniyet teşkilatına iftar yemeği verdiler. İftar yemeğine Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman Kıral’da iştirak ettiler. Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğünün bahçsinde verilen yemekte konuşan Dernek Başkanı Avukat Özlem Kıral, “Gecesini gündüzüne katarak, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan emniyet mensuplarımıza ne yapsak azdır. Her zaman vatanı, milleti ve Bayrağı uğruna göğsünü siper eden, bu uğurda binlerce Şehit vermiş ve Gazisi bulunan Emniyet güçlerimizi desteklemek, onlara maddi ve manevi anlamda yardımcı olmak hepimizin görevidir. Dernek olarak bizler elimizden geldiğince Emniyet teşkilatımıza desteklerimizi vermeye çalışıyoruz. Osmanelili vatandaşlarımızdan ve özellikle Osmanelili esnaf arkadaşlarımızdan da derneğimizi desteklemelerini, dernek ile dayanışma içerisinde olmalarını istiyoruz. Onların olabilecek ihtiyaçlarını karşıladığımız derneğimizin daha güçlü olmasını istiyoruz. Çünkü Poşislerimiz, bekçi kardeşlerimiz bilzlerin güvenliği için görev yapıyorlar. Görevleri esnasında bütün polislerimize Allah’dan güç kuvvet vermesini diliyorum, kazasız belasız görevler niyaz ediyorum” dedi.

ramazanda-polisleri-unutmadilar2.jpgramazanda-polisleri-unutmadilar3.jpgramazanda-polisleri-unutmadilar4.jpg

Bu haber toplam 1864 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.