RAHMETLİ BABAMIZIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

RAHMETLİ BABAMIZIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

HİKMET KİREMİTÇİRAHMETLİ BABAMIZIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.Her geçen gün sosyal, kültürel ve ticari yönden gelişmekte olan Osmaneli’de, esnaf...

A+A-

HİKMET KİREMİTÇİ

RAHMETLİ BABAMIZIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Her geçen gün sosyal, kültürel ve ticari yönden gelişmekte olan Osmaneli’de, esnaf sayısı da artmaktadır.

Esnaf sayısının artması, özellikle genç girişimcilerin Osmaneli’ni tercih etmeleri, Osmaneli ilçesinin gelişmişliğinin ve daha da gelişip büyüyeceğinin bir göstergesi olarak algılanmaktadır.

thumbnail_20160830_140549.jpg

Yıllardır Bilecik’te halı mağazası işleten, Osmaneli ilçesinde de kapalı pazaryerinde halı tezgâhı açan İzzet Kiremitçi, geçtiğimiz yıllarda rahmetli olduktan sonra çocukları Rıfat ve Hikmet baba mesleklerine devam etmişleri. Bilecik’teki mağazalarının yanı sıra Osmaneli kapalı pazarında her Cuma halı tezgâhlarını açmaya devam eden Kiremitçi kardeşler, bundan sonra Osmaneli Hürriyet caddesinde açtıkları mağaza ile Osmanelili hemşerilerine hizmet etmeye devam edecekler. Osmaneli’de halı mağazası açan Rahmetli İzzet Kiremitçi’nin küçük oğlu Hikmet Kiremitçi’ye, neden Osmaneli diye sorduk. Hikmet Kiremitçi, “Rahmetli babam her hafta Osmaneli pazarına gelir, bizleri de getirirdi. Rahmetli babamın Osmaneli’de birçok ahbabı ve arkadaşı var. Bizler de babam rahmetli olduktan sonra onun mesleğini devam ettirmeye karar verdik. Osmaneli ilçemiz Bilecik’in ilçeleri arasında Bozüyük’ten sonra ki en gelişmiş ilçe. Bundan sonra da gelişmeye ve büyümeye en açık ilçemiz. Yıllardır haftanın bir gününde Osmanelili hemşerilerimize hizmet veriyorduk. Bundan sonra haftanın her günü yeni açmış olduğumuz mağazamızda hizmet vereceğiz. Osmaneli ilçemize bir mağaza açmak babamızın hayaliydi. Biz evlatları olarak bu hayali gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

thumbnail_20160830_140634.jpg

 

Bu haber toplam 2753 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.