PROJE HAZIRLIĞI TOPLANTISI YAPILDI

PROJE HAZIRLIĞI TOPLANTISI YAPILDI

OSMANELİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EKİNCİ “ÇÖZÜM ÜRETİCİ PROJELER HAZIRLIYORUZ”

A+A-

Osmaneli’de 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanması planlanan projeler ile ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Şube Müdürü Aygül Akkaya ve Özkan Can, Okul Müdürleri, Rehber, Beden Eğitimi, Müzik Öğretmenleri  ve proje hazırlığı yapan öğretmenler ile toplantı yapıldı.

12171545_dsc_0006.jpg

OSMANELİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EKİNCİ “ÇÖZÜM ÜRETİCİ PROJELER HAZIRLIYORUZ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci toplantıda yaptığı konuşmada " Amacımız 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrencilerin sorunlarını belirleme ve çözüm üretmeye yönelik projeler hazırlamak, sosyal sorumluluk çerçevesinde çeşitli projelerde gönüllü olarak yer almak, öğrencilerimize bilgi ve becerilerin kazanılmasına için öğrencilere faydalı projeler yapmak, hem bize, hem öğrencilerimize, hem velilerimize hem de ilçemizin gelişimine katkı sağlar. Yapacağımız projeler ile  öğrencilere içinde yaşadıkları topluma ve diğer insanlara karşı sorumluluk duygusu kazandırarak sosyal bilinci geliştirmeyi amaçlamaktayız. Ortaöğretime geçiş ve Üniversite giriş sınavlarında yeni sisteme göre projelere ağırlık vermemiz gerekiyor. Sistemin netleşmesinin ardından bunun ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz. " dedi.

12171604_dsc_0009.jpg
Toplantıya katılan öğretmenlerden öneri ve tavsiyeler alınarak, öğrenciler için faydalı olunacak projeler üzerinde duruldu.

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.