POMEM MEZUNLARINI UĞURLADI

POMEM MEZUNLARINI UĞURLADI

Bilecik POMEM’in 21. Dönem Mezuniyet ve Yemin Töreni programında FETÖ/PDY vurgusu yapıldı

A+A-

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 21. Dönem Mezunları Diploma ve Yemin Töreni gerçekleştirildi.  Bilecik POMEM’in 21. Dönem Mezuniyet ve Yemin Töreni programında FETÖ/PDY vurgusu yapıldı. 
Vali Tahir Büyükakın, emniyet teşkilatına katılacak 427 polise seslendiği konuşmasında, “Sakın ola ki aklınızı kiraya vermeyin. Bir cemaatin, bir zümrenin, bir grubun esiri olmayın” ifadesini kullandı.  Bilecik POMEM Müdürü Suat Günbey ise, “Her zaman uyanık olmasınız. Hıyanet odakları ile mücadelede acırsanız acınacak duruma düşersiniz” dedi. 

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 21. Dönem Mezunları Diploma ve Yemin Töreni  POMEM Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen gerçekleştirildi.  Törene, Vali Tahir Büyükakın, Milletvekili Selim Yağcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Müslüm Akdoğan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Belediye Başkanı Nihat Can, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, daire müdürleri ve STK temsilcileri ile mezun olan öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldı. 

pomem-(2).jpg

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından dönem birincisi Gökçe Özer tarafından konuşma yapılarak yaş kütüğüne plaket çakıldı.
‘ACIRSANIZ ACINACAK DURUMA DÜŞERSİNİZ’ 
Bilecik POMEM Müdürü Suat Günbey, törende yaptığı konuşmada, mezun olan 427 öğrenciye çalışma hayatlarında başarılar diledi. Hain FETÖ/PDY yapılanmasına vurgu yapan Suat Günbey, önemli mesajlar verdi. Günbey, “Devletimizi ve teşkilatımızı hedef alan hain düşmanlar dün olduğu gibi bugün ve yarında yine sizleri hedef alacaklardır. FETÖ başta olmak üzere tüm şer odaklarına karşı her zaman uyanık olmalısınız. Unutmayınız ve unutturmayınız ki su uyur düşman uyumaz. Hıyanet odakları ile mücadelede acırsanız acınacak duruma düşersiniz” diye konuştu. 

pomem-(4).jpg
VALİ’DEN DERS NİTELİĞİNDE KONUŞMA
Vali Tahir Büyükakın, Müdür Günbey’in ardından yaptığı konuşmasında, FETÖ yapılanması ve 15 Temmuz hain darbe girişimine atıfta bulunarak çiçeği burnunda polislere ders niteliğinde öğütler verdi. Önemli uyarılarda bulunan Vali Büyükakın, şöyle konuştu:
“Sakın ola ki aklınızı kiraya vermeyin. Bir cemaatin, bir zümrenin, bir grubun esiri olmayın. Hukukun üstünde bu milletin üstünde hiçbir gücün olmadığına ömrünüzün sonuna kadar bağlı olmanız gerektiğine şüpheniz olmasın. 
Görevlerinizi yaparken yetkilerinizi kanundan alıyorsunuz. Bu kanunları yapan bu milletin meclisi bu milletin ta kendisidir. Ama görevinizi yaparken unutmamanız gereken bir başka şey daha var. Hukuktan daha üstün bir şey olmamakla birlikte hukuki olan her şey her zaman helal değildir. Dolayısıyla yaptığınız işin hukuki ve helal olmasına dikkat ederek meslek hayatınızda başarılı olmanızı diliyorum” şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yemin töreninin ardından Polis Marşı okunarak tören sona erdi. 
Törenin sonunda öğrenciler ile aileleri bir araya gelerek hasret giderdi. Davetlilere ikramlarda bulunuldu. 

29878.jpg

Bu haber toplam 2227 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.