PAZARYERİNİN ÖNEMLİ SORUNLARI 2018 YILINDA ÇÖZÜLMÜŞ OLACAK

PAZARYERİNİN ÖNEMLİ SORUNLARI 2018 YILINDA ÇÖZÜLMÜŞ OLACAK

Bilecik Sakarya Gazetesi, Osmaneli Haber Gazetesi ve Yeni Bozüyük Gazetesinin ortaklaşa yapmış olduğu Basın Masasının bu haftaki konuğu Pazaryeri Belediye...

A+A-

Bilecik Sakarya Gazetesi, Osmaneli Haber Gazetesi ve Yeni Bozüyük Gazetesinin ortaklaşa yapmış olduğu Basın Masasının bu haftaki konuğu Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın oldu. 
Bilecik Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu Basın Masasının diğer konukları, Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Mehmet Erdem, Sedat Bayam ve Orhan Şişman idi. Pazaryeri ilçesinde gerçekleştirilen “Belediye Çalışmalarından Memnun musunuz” röportajlarından sonra Basın Masası programına konuk olan Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Halkımızın istemediği hiçbir şeyi yapmadık, yapmayız” dedi. Pazaryeri ilçesinde vatandaşlarla yapılan röportajlarda vatandaşın %90’ının belediye çalışmalarından memnun olduğunun ortaya çıkması Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın tarafından memnunlukla karşılanırken, yapacak daha çok işlerinin olduğunu belirterek, “Pazaryeri Belediyesi 1918 doğumlu. 2018 yılında, yani Pazaryeri Belediyesinin 100. Yılında vaat ettiğimiz birçok hizmeti hayata geçirmiş olacağız. İlçemizin küçük kalmasının başlıca sebebi, ulaşım konusunda yaşadığımız zorluklardır. Ağı Dağı yolunun büyük kısmı bitirildi. 3. Etabının ihalesi 24 Mart 2017 tarihinde yapılacaktır. Ulaşım sorunumuzu çözdüğümüz takdirde, sanayinin ilçemize gelmesi daha kolay olacaktır. En büyük sıkıntılarımızın başında istihdam konusu gelmektedir. Sanat Seramik fabrikasının kapalı olması bizleri bu konuda hayli zor durumda bırakmıştır. 2018 yılında Pazaryeri ilçemizin ulaşım sorununu tamamen halletmiş olacağız. Bilecik Bozüyük yolundaki Pazaryeri kavşağımızda yeni düzenleme yapılacaktır. Bu kavşaktan Pazaryeri ilçemize kadar bölünmüş yol olacaktır. Ayrıca OSB bağlantılı olması için yeni otoban yolumuzu Pazaryeri ilçemizin güneyinden geçireceğiz” dedi

Pazaryerinin kalkınmasında tarım ve hayvancılığa büyük önem verdiklerini belirten Başkan Yalçın, “İlçemizde 5 adet sulama barajı vardır. Fakat bugün bunlardan %25 civarında faydalanılmaktadır. Tarım arazilerimizin sulanmasını daha da arttıracağız. Çalışmalarına başladığımız Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi projemiz vardır. Biraz zaman alacak fakat bu projeyi hayata geçirdiğimizde, Marmara Bölgesine hitap edecek bir iş yapmış olacağız. Geçtiğimiz hafta il dışından gelen yatırımcılar ile görüştük. Sayın Valimiz ilçemize gelerek, Hayvancılık OSB’nin arazisini yerinde inceledi. İnşallah yakın zamanda bu projeyi hayata geçirebilirsek, hem istihdam, hem de ekonomik yönden Pazaryeri’nin gelişmesine büyük katkıları olacaktır” dedi. 
Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın konuk olduğu “BASIN MASASI” programını Bilecik Sakarya Gazetesi internet haber sitesinden izleyebilirsiniz. 

 

Bu haber toplam 2197 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.