PAZAR GÜNÜ ŞÖLENE BUYURUN

PAZAR GÜNÜ ŞÖLENE BUYURUN

1308 Osmaneli Belediye Spor - Bilecik Spor maçı öncesi çok güzel bir hava oluştu. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in hafta başı verdiği demeç...

A+A-

1308 Osmaneli Belediye Spor - Bilecik Spor maçı öncesi çok güzel bir hava oluştu. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in hafta başı verdiği demeç hafta sonu oynanacak maçın centilmence, Türk Silahlı Kuvvetlerine destek, birlik ve beraberliğimizin en üst sınıra çıkacağı atmosferde geçmesi ortamını yarattı.
Bilecik Spor Başkanı Aydın Avcı ve Bİlecik Sporun yöneticisi Canan Saral Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret ederek hafta sonu oynanacak maç için dostluğun ve kardeşliğin öne çıkacağı bir maç olacak dediler. Perşembe günü Bilecik Spor Futbol takımı Osmaneli ilçe stadında antrenman yaptıktan sonra iki takımın sporcuları, yöneticileri, taraftar grubu temsilcileri Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde yemekte bir araya gelecek.
Osmaneli Belediyesi her iki taraf seyircilerine 5.000 Adet bayrak dağıtarak stat da birlik ve beraberlik havası yaratacağı ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Güçlerine desteğin öne çıkacağı atmosferi sağlayacağı planlanıyor.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Bilecik Spor Başkanı Aydın Avcı ve yöneticisi kardeşim Canan Saral'a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 


Bu haber toplam 2136 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.