PASTA BİZDEN ÇAY SİZDEN

PASTA BİZDEN ÇAY SİZDEN

OSMANELİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDENPASTA BİZDEN ÇAY SİZDENPROJESİ BAŞLATILDI

A+A-

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Proje kapsamında, Okul veli ilişkilerini geliştirerek başarıyı olumsuz etkileyecek faktörleri yerinde tespit ederek gerekli önlemleri almak, ağır yaşam koşulları nedeni ile okula gelemeyen aileleri, evinde ziyaret ederek bilgilendirmek, velilerin okula bakış açısını olumlu yönde geliştirmek, öğrenci devamsızlıklarını azaltmak ve Eğitim Öğretimde veli desteğini sağlayarak başarıda işbirliği sağlamak amacıyla proje uygulamaya konulmuştur.
Çocukların eğitimlerinde ailenin ve okulun rolünün ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde İlçemiz Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerinin akademik başarının istenilen düzeye gelebilmesi, birey olarak daha duyarlı ve bilinçli bir şekilde yetiştirilmeleri için okul-aile işbirliğinin geliştirilmesine ihtiyaç duyulmuş bu amaçla ilçe geneli planlı veli ziyaretleri yapılacaktır. 
Bu Proje ile ilçemizin eğitim seviyesini yükseltme çalışmaları çerçevesinde, ailelerin eğitime büyük katkılarının olabileceğini düşünmekteyiz” denildi.

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçemiz Ortaokul Müdürlükleri 8.Sınıf öğrencileri için, “Pasta Bizden Çay Sizden” Projesi uygulanmaya başladı. 

 

Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.