PARTİLERİN KONGRE SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

PARTİLERİN KONGRE SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

2020 yılına hızlı bir girişi yapan Basın Masası, Bilecik’in nabzını tutmaya, şehrin gündeminde yer alan konuları yorumlamaya devam ediyor. Çarpıcı...

A+A-

2020 yılına hızlı bir girişi yapan Basın Masası, Bilecik’in nabzını tutmaya, şehrin gündeminde yer alan konuları yorumlamaya devam ediyor. Çarpıcı analizlerin yapıldığı, karşılıklı tartışmaların yaşandığı program Bilecik halkı tarafından yakından takip ediliyor. 

Basın Masası’nın bu haftaki programında; CHP’de gerçekleşen il kongresi ile AK Parti ve İYİ Parti’nin kongre süreçleri masaya yatırıldı. Bilecikspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor arasında oynanan müsabakada yaşanan istenmeyen olaylar konuşulurken, Belediye Başkanı Semih Şahin’in meclise geri gönderdiği benzinlik ruhsatı başvurusuna ilişkin meselesinin yansımaları değerlendirildi. 

Mücahid Erdal’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programa, Bilecik Olay Haber Sahibi ve İHA Temsilcisi Rafet Sünetçi, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, 11Haber Sahibi Erhan Toka ve Sakarya Gazetesi Muhabiri Ahmet Meşe katıldı. Haber228 Sahibi Ali Osman Çelikal ise rahatsızlığından ötürü programdaki yerini alamadı. 

Rafet Sünetçi ile Erhan Toka arasında renkli görüntülerin yaşanmasına sahne olan söz düellosunu ve programın detaylarını videodan izleyebilirsiniz. 

partilerin-kongre-sureci-degerlendirildi2.jpg

 

Bu haber toplam 1412 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.