“OSMANELİ’Yİ KAZANMAK İÇİN ADAYIM”

“OSMANELİ’Yİ KAZANMAK İÇİN ADAYIM”

CHP Kongre Takvimi Belli Oldu. Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er, Kongrelerinin Demokrasi şöleni...

A+A-

CHP Kongre Takvimi Belli Oldu. Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er, Kongrelerinin Demokrasi şöleni içerisinde geçeceğini belirterek;   “14 Aralık 2019 Cumartesi- 27 Ocak 2020 Pazartesi tarihleri arasında partimizin demokrasi şöleni havasında geçen İlçe kongreleri başlayacaktır. Partimizde fedakârca görev yapmış ve yapmakta olan İlçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, İlçe yöneticilerimize, belediye meclis ve il genel meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli İlçe Kongre’sinde partimin her kademesinde görev yapmaktan herzaman onur ve gurur duyduğum partimin İlçe Başkanlığına Aday olduğumu belirtir Cumhuriyet Halk Partisinin Değerli Üyelerine ve Osmaneli halkımıza saygılar sunarım.
OSMANELİ’Nİ KAZANMAK İÇİN ADAYIM
"Mesele memleket ise koltuklar teferruat, o koltuklara oturmak için değil olması gerekeni oldurmak için bu göreve talip oldum. Yalnız bir noktaya dikkat çekmek istiyorum; ben bu söylenenlerin sadece söylemde kalmayıp bunları hayata geçirmek için de adayım" 
İlçe kongremizin bittiği dakikadan itibaren hepimiz için yeni bir dönem başlayacaktır.  Kongre bittiği andan itibaren ben Osmaneli’de 15 bin kişinin  başkanı olmaya kararlıyım bu bir. Kongre yarışındaki farkların tümünü arkamızda bırakarak, büyük görevimizin sorumluluğunda ve bilincinde olarak hepimizin yapabileceği her türlü katkıyı bir araya getirip yeni bir dönem için adayım, Osmaneli’ni kazanmak için adayım. Osmaneli’ni kazanmakla kalmayıp tek aday yönetimini sonlandırmak için adayım. 2024 Osmaneli Belediyesini partisine ve memleketine kazandıracak olan o inanmış ekibin öncüsü olarak adayım ve biliyoruz ki başaracağız. Çünkü bizim arkamızda inancımız, örgütümüz, mücadelemiz, heyacanımız ve gençliğimiz var” dedi. 

 


Bu haber toplam 2613 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.