OSMANELİ’YE YENİ BİR RESTAURANT

OSMANELİ’YE YENİ BİR RESTAURANT

Yaklaşık 4 buçuk yıldan bu yana Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in başlatmış olduğu, Tarih Turizmi ile yönünü gelişmeye ve büyümeye dönen...

A+A-

Yaklaşık 4 buçuk yıldan bu yana Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in başlatmış olduğu, Tarih Turizmi ile yönünü gelişmeye ve büyümeye dönen Osmaneli’de, yeni işyerleri açılmaya devam ediyor. 
Osmaneli’de bulunan Lefke Et Market’in eski ortaklarından Memiş ve Bülent Akcura, Osmaneli Teyyare meydanında yeni restorantlarının açılışını yaptılar. Osmaneli Teyyare meydanında Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu işyerlerinde yeni restaurantlarını açan Bülent Akcura; “Osmaneli ilçemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Bizlerde Osmaneli esnafı olarak bu gelişmeye ayak uyduruyoruz. Yeni Restaurantımızı açtık. Yeni işyerimizde hem sulu yemek, hem de döner hizmeti sunacağız. Yeni açmış olduğumuz işyerimiz Osmaneli ilçemize hayırlı olsun” dedi. 

aa100af6-7259-4c58-a7a5-d1c043140e50.jpg
İşyerinin açılış kurdelasını kesen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de açılışta yaptığı konuşmada, “Öncelikle yeni işyerinin ilçemize ve işyeri sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. Turizm konusunda atılım içerisinde bulunan ilçemize yeni açılan restorantlar, açılacak olan oteller ile, ilçemiz gelen misafirlerini çok daha güzel ağırlayabilecek bir konuma geldi. Bu tür Restaurantların, bu otellerin yenilerinin devamını diliyoruz. Sadece belediyemizin yapmış olduğu yatırımlarla, Osmaneli 250 turisti ağırlayacak konuma geliyor. Özel sektörün de yapacağı yatırımlar ile bu sayıyı daha yukarılara çekeceğiz. Ben yeni açılan işyerinin hayırlı olmasını diliyorum. Memiş ve Bülent Akcura’ya da bol ve bereketli kazançlar temenni ediyorum” dedi. 

fcd6f260-7223-4278-8bcc-9b94096fa4e8.jpg
Memiş ve Bülent Akcura’nın açmış olduğu Restorantın açılışına, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi üyesi Hakan Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri Turan Ağdağ ve Yalçın Yağız, Ak Parti ilçe Başkanı Mefharet Göbekçi, CHP İlçe Başkanı Faik Üstün, MHP İlçe Başkan vekili Abdullah Küçük, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Osmaneli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Çeşmeci, CamiKebir Mahallesi Muhtarı Ünal Özet, Osmaneli Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Etem Oral, Osmanelili esnaflar, Banka şube müdürleri ve vatandaşlar katıldılar. 

086672bd-03b3-4070-a1d0-013a15a2e22c.jpg

 

Bu haber toplam 4486 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum