OSMANELİ’YE 500 İSTİHDAMLIK YATIRIM GELİYOR

OSMANELİ’YE 500 İSTİHDAMLIK YATIRIM GELİYOR

OSMANELİ’YE 500 İSTİHDAMLIK YATIRIM GELİYORT AYRAŞ 2 AY İÇERİSİNDE İNŞAATA BAŞLIYOR

A+A-

Tesis için yer alımı tamamlandı. Bugün şirket yetkilileri ile bir araya geldik.2 ay içinde yatırıma başlanacak tesisin Osmaneli ye istihdam acısından büyük katkısı olacak.
Yurt içi ve yurt dışından Tayraş için getirilen makineler hazır bekliyor. Sanayi parsellerinde başlayan ilk yatırım olacak 
TAYRAŞ Hakkında kısaca yetkililerden aldığımız Bilgileri sizlerle paylaşmak istedik;
TAYRAŞ 21 Aralık 2009 tarihinde Brüksel’de gerçekleştirilen Avrupa Birliği Hükümetler arası Katılım Konferansı’nın 8.Toplantısında Türkiye adına Çevre Faslının açılması ile başlayan süreçte, ülkemizde Avrupa müktesebatına uygun olarak kullanılmış madeni yağlardan baz yağ üretecek nitelikte, gelişmiş ülkelerdeki örneklerine uygun, ileri teknolojilerin kullanıldığı bir atık madeni yağ rafinerisinin kurulmasına ilişkin projenin geliştirilmesi amacı ile kurulmuştur. TAYRAŞ bu amacı gerçekleştirmek üzere çevre faslının açıldığı günden itibaren Avrupa’da ve dünyada en gelişmiş teknolojiye, işleme kapasitesine ve yaygın toplama ağına sahip rafinerilerle işbirliği içerisindedir.
TAYRAŞ atık yağların toplanması, taşınması depolanması, rejenerasyona tabi tutularak yüksek değerde dönüştürülerek baz yağlara dönüştürülmesi ve bu şekilde doğal kaynakların ekonomik kullanımının sağlanmasına katkıda bulunmak hedefini yerine getirmek amacı ile “tüm faaliyetlerinde kanunlarla belirlenen düzenlemelere uygun hareket etmek, insanlara ve hizmet sunulan işletmelere zarar vermemek, kaza yapmamak, çevreyi kirletmemek, atık yağların çevreye verdiği zararları en düşük seviyeye indirmek ilkelerinden ayrılmamayı” iş ahlakı etiği çerçevesinde kendine ilke olarak benimsemiştir.


Bu haber toplam 2427 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.