Osmaneli'nin Yeni İcra Müdürü Mesut Kotan Görevine Başladı

Osmaneli'nin Yeni İcra Müdürü Mesut Kotan Görevine Başladı

Osmaneli İcra Müdürü Elvan Gözüaçık Solak’ın, İstanbul Anadolu Adliyesine atanmasının ardından boşalan göreve Mesut Kotan getirildi.Osmaneli İcra...

A+A-

Osmaneli İcra Müdürü Elvan Gözüaçık Solak’ın, İstanbul Anadolu Adliyesine atanmasının ardından boşalan göreve Mesut Kotan getirildi.
Osmaneli İcra Müdürlüğü’ne atanan Mesut Kotan yeni görevine başladı. 1984 Erzurum doğumlu olan Kotan, ilk, ortak ve lise öğrenimini Erzurum'da, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesin de tamamladı. Evli ve 1 çocuk babası olan Mesut Kotan, göreve 2009 yılında Erzurum Adliyesinde, ardından Giresun Görele Adliyesinde katip olarak başladı. Kotan, daha sonra İcra Müdürlüğü Sınavını kazanıp Tokat Reşadiye İlçesinde İcra Müdürü olarak göreve başladı. Reşadiye’deki görevini tamamlayan Mesut Kotan, son olarak Osmaneli İlçesine İcra Müdürlüğüne atandı.
İcra Müdürü Kotan, yaptığı açıklamada, “Şimdi görevimi bu güzel ilçede icra edeceğim. Osmaneli’yi çok beğendim. Güzel ve şirin bir ilçe, insanları da çok sıcakkanlı. Burada olduğum süre içerisinde görevimi en iyi şekilde icra etmenin gayreti içinde olacağım" diye konuştu.


Bu haber toplam 2057 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.