Osmaneli’nin Genç Girişimcileri İş Başında

Osmaneli’nin Genç Girişimcileri İş Başında

Osmaneli Lefke Et Marketin ortağı Bülent Akcura, “90 ila 120 arasında dinlenmeyen eti müşterimize servis etmiyoruz.

A+A-

 

Her geçen gün gelişmekte ve büyümekte olan Osmaneli ilçemizde genç girişimciler kurdukları işyerlerinde başarılı çalışmalar yapmaktadırlar. Hem Osmaneli’li hemşerilerine hem de Osmaneli dışından gelen vatandaşlarımıza kaliteli ve temiz hizmet sunan genç girişimcilerden Bülent Akcura ve ortağı Hüseyin Saraç 9 ay önce açtıkları Lefke Et Market ile sadece Osmaneli’li hemşerilerinin değil, komşu il ve ilçelerden gelen vatandaşların da uğrak yeri oldu.

lefke-et-(15).jpg

Özel dinlendirilmiş ve marine edilmiş et ve ızgara çeşitleri ile hizmet veren Lefke Et Market ortaklarından Bülent Akcura, “Osmaneli ilçemiz gelişip büyürken, bizlerde ilçemize layık bir işyerini 9 ay önce hizmete açtık. Hem kasap olarak, hem de pişmiş et olarak hemşerilerimize hizmet veriyoruz. Osmaneli’li hemşerilerimizin haricinde, Bilecik’ten, Sakarya’dan, Kocaeli’nden hatta İstanbul’dan marketimize et yemeye gelen vatandaşlarımız var. Biz sadece Osmaneli ve çevresinde yetişen havyaları kesiyoruz. Kestiğimiz hayvanların etlerini 90 gün ila 120 gün arasında özel soğuk hava depomuzda dinlendirmeden ve marine etmeden müşterilerimize sunmuyoruz.  Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul gibi illerimizden gelerek Lefke Et Marketimizde et yiyen vatandaşlarımız sürekli müşterilerimiz olmaktadırlar” dedi.

lefke-et-(11).jpg

Kurban bayramında da vatandaşlarımızın kestikleri kurbanlarının etlerini kıyma olarak çekeceklerini ve isteyen vatandaşlara da sucuk yapacaklarını belirten Bülent Akcura, “Osmaneli ilçemize her şeyin en güzeli layıktır. Osmaneli’li hemşerilerimizin kesecekleri kurbanlarının şimdiden Allah kabul etsin diyorum” dedi.

lefke-et-logosu.jpg

Bu haber toplam 5483 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.