OSMANELİ’NDE EĞİTİM TURİZMİ BAŞLADI

OSMANELİ’NDE EĞİTİM TURİZMİ BAŞLADI

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi kurulduğu yıldan bu yana verdiği eğitimlerle sıkça adından sözettirmeye devam ediyor. Şuana kadar Kosgeb İl...

A+A-

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi kurulduğu yıldan bu yana verdiği eğitimlerle sıkça adından sözettirmeye devam ediyor. Şuana kadar Kosgeb İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye’nin önde gelen Üniversiteleri ile imzaladığı protokollerle eğitimler veren Osmaneli Belediyesi özellikle Kosgeb İl Müdürlüğü ile imzaladığı protokol kapsamında verdiği Girişimcilik Eğitimleri ile ülkede girişimcilik kuluçka merkezi haline gelmeyi başardı. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek 4 günlük (32 saat) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan kursiyerler eğitim sonunda İşyerlerini açtıkları takdirde 50 Bin Tl Hibe, 100 Bin Tl sabit yatırım desteği alma hakkına sahip oluyorlar. Osmaneli’de eğitim alıpta hem Osmaneli ilçe ve merkez Bilecik’te hem de Türkiye’nin çeşitli illerinde kendi işletmesini kuranların oranı %40 gibi yüksek bir orana ulaştı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Osmaneli Belediyesi iki yıldır hiç ara vermeden devam eden Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sayesinde Eğitim Turizminide ilçemizde canlandırmış oldu. Eğitime katılacak olan kursiyerler Edirne’den Ardahan’a tüm illerimizden kursiyerler gelmektedir. Katılımcı kursiyerler eğitim süresince İlçemizde konaklamakta, yeme-içme ihtiyaçlarını ilçemizde gidermekte ve İlçemizin 1071’den buyana kesintisin Türk Kenti olma özelliğini doyasıya yaşamaktadırlar. Osmaneli Belediyesi olarak bu tür ulusal ve uluslar arası organizasyonları her zaman gerçekleştirme gayreti içerisinde olmaya devam edecektir.” dedi.


Bu haber toplam 1777 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.