OSMANELİLİ KARPUZ ÜRETİCİLERİ “ALICILARI OSMANELİ’YE BEKLİYORUZ”

OSMANELİLİ KARPUZ ÜRETİCİLERİ “ALICILARI OSMANELİ’YE BEKLİYORUZ”

Bu yıl Osmaneli Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hal binası alanında kurulan karpuz halinde, karpuz üreticileri alıcı bekliyor. 2018 yılı...

A+A-

Bu yıl Osmaneli Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hal binası alanında kurulan karpuz halinde, karpuz üreticileri alıcı bekliyor. 
2018 yılı karpuz hasadının başlaması ile birlikte, karpuz üreticileri karpuzlarını satışa sunmaya başladılar. Bazı köylerde karpuzları dolu vursa da Osmaneli’de yinede yeterince karpuz var. 

Yeni Hal alanında karpuzlarını satışa getiren karpuz üreticileriyle yaptığımız röportajlarda üreticiler; “Şimdilik fiyatlardan memnunuz. 0,50 kuruş ve üzerinde satışlar devam ederse masraflarımızı kurtarırız. Bazı köylerimizde karpuzları ve diğer ürünleri dolu vurdu. Bu nedenle bu sene rekoltede biraz düşme olabilir. Biz karpuz üreticilerinin en büyük sıkıntısı alıcı konusunda. Osmaneli’ye toptan karpuz alıcıları, yani hal sahiplerinin gelmesi gerekiyor. Ne kadar çok alıcı gelirse ürünlerimiz de o kadar iyi fiyata gidiyor. Yetkililerimizden, özellikle Belediye başkanımızdan bu konuda çalışma yapmasını istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımızın büyük marketlerin satın alma müdürlerini Osmaneli’ye getirdiğini, bu konuda çalışma yaptığını biliyoruz. Fakat bunların fiiliyata geçmesini bekliyoruz. Ayrıca Osmaneli’ye bu hal binasını kazandıran belediye başkanımız Münür Şahin’e de teşekkür ediyoruz. Hal binası bittiğinde Osmaneli ilçemiz tarımın merkezi konumuna gelecektir. İnşallah yakın bir zamanda hal binası biter ve buradan dükkân alan halciler de buraya gelirse, bizler için çok daha iyi olur” dediler.

 

Bu haber toplam 2224 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum