MEHMET ERDEM

MEHMET ERDEM

OSMANELİLİ HEMŞEHRİLERİMİZE!

A+A-

Sevgili Osmanelili Hemşehrilerimiz.
12 Ağustos 2016 tarihinde Osmaneli ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek, OSMANELİ HABER GAZETESİ’ni yayın hayatına sokmuştuk. 
Bilecik Sakarya ve Yeni Bozüyük Gazetesinin’de sahipleri olan Erdallar Gurubu, Şadi Erdal, oğulları Mücahit ve Mehmet Erdal ile birlikte, ben de gazetenin yazı işleri Müdürü olarak sizlerle birlikte yaklaşık 3 yılımız geçti. Yayın hayatına başladığımız tarihlerde, geek Osmanelililerden, gerekse Bileciklilerden , “Osmaneli küçük bir ilçe, Osmaneli’nde günlük gazete olur mu” soruları ile karşılaştık. Bizlerde Osmanelilere kendimizi sevdirirsek, Osmanelili hemşehrilermiz de bizleri severse neden olmasın diyerek bir yola çıktı. Allah’a şükürler olsun ki Osmaneli bizleri sevdi, biz de her zaman olduğu gibi Osmaneli’yi ve Osmanelili hemşehrilerimizi canı gönülden sevdik. 
3 Yıllık yayın hayatımız boyunca, Osmaneli ilçemizde birçok ilke imza attığımızı zannediyorum. Vatandaşlarımızın bizlere gerek bizzat gelerek, gerekse telefonla ulaşarak birçok derdini söylemesi, yapılmayan işleri bizlere iletmesi bu sevginin bir göstergesi olsa gerek diye düşünüyorum. Zaman geldi Karpuz üreticisinin yanında, zaman geldi Domates eken çiftçimizin tarlasında, zaman geldi dolu afetinden zarar gören köylülerimizin bahçesinde olduk. Zaman geldi Göksu deresinin kirliliğini, Akkaya şelalesinin pisliğini, çevreye atılan kimyasal atıkları, Arapuçtu yolunun bozukluğunu, şehiriçi trafik lambalarının takılmasını, zaman geldi, Kerimali yol bağlantısını gündeme getirdik. En önemli gördüğümüz konuların başında gelen Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı konusunda yaptığımız yayınlar ile bu illetin önüne geçilmesine ve gençlerimizi zehirlememesine katkıda bulunmaya çalıştık. Zaman geldi hemşehrilerimizin mutlu günlerine ortak olduk, mutlu günlerinin haberlerini yaptık. 
Sevgili Osmanelili Hemşehrilerimiz. 
Bunları yaptık da, Osmaneli ilçemizdeki görevimiz bitti diye düşünmedik, düşünmüyoruz. Bundan sonra da Osmaneli için, Osmaneli’nin gelişip daha da büyümesi için yapacaklarımız daha bitmedi diyoruz. Aynı heyecan ve aynı şevkle Osmaneli ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yalnız bir farkla. Bugüne kadar günlük yayın hayatımızı haftalık olarak değitiriyoruz. Zorunluluktan hâsıl bu durumdan dolayı da siz değerli hemşehrileimizden Özür Diliyoruz. OSMANELİ HABER GAZETESİ 1 AĞUSTOS 2019 tarihi itibariyle haftada bir gün, yani Cuma günleri sizlere ulaşacaktır. Günümüz İnternet çağında sizlere daha hızlı, daha çabuk haber verebilmek adına osmanelihaber.com.tr adlı İnternet haber sitemizden Osmaneli ilçemizde ve çevremizde gelişen olayları an be an sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. WhatSaap hattımızdan günün her saatinde sizlere haber ulaştırmaya ve internet sitemizden okutmaya çaba sarfedeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da günün her saatinde bizlere ulaşabilmeniz mümkün olacaktır. 
OSMANELİ HABER GAZETESİ olarak, Osmaneli ilçemize hizmet etmeye, yazılamayanları yazmaya, sizleri her konuda haberdar etmeye devam edeceğiz. İnternet haber sitemizden sizlerle günün 24 Saati, basılı gazete olarak da her hafta Cuma günleri buluşmaya devam edeceğiz. 
Hoşça Kalın, Dostça Kalın.

 

Bu yazı toplam 9282 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum