OSMANELİLİ HEMŞEHRİLERİME HER ZAMANKİNDEN ÇOK GÜVENİYORUM

OSMANELİLİ HEMŞEHRİLERİME HER ZAMANKİNDEN ÇOK GÜVENİYORUM

CHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ TÜZÜN“OSMANELİLİ HEMŞEHRİLERİME HER ZAMANKİNDEN ÇOK GÜVENİYORUM”

A+A-

24 Haziran seçimlerinde CHP’den Milletvekili adayı olan Yaşar Tüzün ve Faik Akarkarasu, gazetemizi ziyaret ettiler. CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Vekil adaylarını, Gazetemizde Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erdem karşıladı. CHP Bilecik Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı olan Yaşar Tüzün; “Osmanelili hemşehrilerime 24 Haziran seçimlerinde her zamankinden daha çok güveniyorum” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı olan Yaşar Tüzün; “Geçmişten gelen tecrübemizle, Bilecik’in, Osmaneli’nin ve diğer ilçe ve köylerimizin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Bu sorunların çözüm yollarını da biliyoruz. Hem Türkiye genelinde, hem de Bilecik’te seçimlere en rahat hazırlanan parti konumundayız. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, Parti Meclis Gurubumuz, Milletvekillerimiz ve Genel Merkez yöneticilerimizin tam mutabakatı ile Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Aynı şekilde Bilecik’te Milletvekili aday sıralaması da tüm üyelerimizin, il, ilçe, gençlik ve kadın kollarımızın başkan ve yöneticilerinin yüzde yüzünün mutabakatı ile belirlenmiştir. Parti örgütümüz içerisindeki birlik ve beraberliğin neticesinde, CHP 24 Haziran seçimlerinde Bilecik’ten 2 Milletvekili çıkartacak güce ve inanca sahip olmuştur. Bizlere her seçimde destek olan Osmanelili hemşehrilerimize 24 Haziran seçimlerinde, her zamankinden daha çok güveniyor ve inanıyoruz. Çünkü bizler 24 Haziran seçimleri için yola çıkarken, “Barışacağız, Birleşeceğiz ve Bölüşeceğiz” dedik. Başta Osmanelili hemşehrilerimizin teveccühleri ile, Tüm Bilecik seçmenlerinin teveccühleri sayesinde Bilecik’ten birinci parti olarak çıkacağız” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı Yaşar Tüzün;  “1 Haziran 2018 Cuma günü Saat 17.30’da Bilecik Cumhuriyet Meydanında,  Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin katılacağı mitinge Osmanelili bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de CHP Bilecik Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Faik Akarkarasu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber toplam 4079 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.