OSMANELİ'DEN HALEP'E YOL AÇILDI

OSMANELİ'DEN HALEP'E YOL AÇILDI

Suriye'nin Halep kentinde yaşanan vahşet karşısında zor durumda kalan insanlar için yapılan yardımlara Osmaneli ilçemizde duyarsız kalmadı. Osmaneli...

A+A-

Suriye'nin Halep kentinde yaşanan vahşet karşısında zor durumda kalan insanlar için yapılan yardımlara Osmaneli ilçemizde duyarsız kalmadı. 
Osmaneli Belediye başkanlığı ile ÜNİAK Ak Parti Üniversite birim başkanlığınca başlatılan yardım kampanyasına Osmaneli ilçemizden Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşların yoğun ilgi göstermesi sonucu bir Tır yardım malzemesi Halep'e gönderildi. Yardım kamyonunun yüklenmesini Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin  de refakat etti.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; "Halep bugün yanıyor. Orada yaşayan insanlar özellikle çocuklar çok zor durumdalar. Bizlerin onlara yardım etmesi bir insanlık vazifesidir.  Sağ olsun Ak Parti Üniversite konsey ve birim başkanı Gençosman Yıldırım ve birim üyeleri bu yardımların toplanmasında büyük çaba gösterdiler. Yine Osmaneli'deki Sivil Toplum Kuruluşları ve hemşerilerimiz de ellerinden geldiğince yardımda bulundular.  Ben Osmaeli ilçemiz adına hepsine teşekkür ediyorum. Türk milletinin kadirşinaslığını ve yardımseverliğini bir kez daha ortaya koydular. Halep'te şu anda zulüm altında bulunan insanlara Allah kolaylıklar versin. Bir an önce bu zulmün bitmesi için hepimizin duasına ihtiyaçları var"dedi.

osmaneliden-halepe-yol-acildi.jpgosmaneliden-halepe-yol-acildi-2-(2).jpg


Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.