OSMANELİ’DE NELER OLUYOR ?

OSMANELİ’DE NELER OLUYOR ?

Son günlerde Osmaneli ilçesinde yaşanan kavga olayları, Osmaneli’de neler oluyor sorularının sorulmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta Osmaneli’ye dışarıdan...

A+A-

Son günlerde Osmaneli ilçesinde yaşanan kavga olayları, Osmaneli’de neler oluyor sorularının sorulmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta Osmaneli’ye dışarıdan çalışmaya gelenlerle, Osmanelili gençler arasında çıkan kavgalardan sonra, geçtiğimiz Pazar günü de Sakarya kenarında bulunan bir kafeye saldırıda bulunuldu.

Kafeye gelerek saldırıda bulunanlar ile kafe sahibi arasında arbede yaşandı. 22 Temmuz Pazar günü saat 15:45 - 16:15 suları arasında devlet hastanesi tarafından gelen araçtan inen iki genç hastane yakınındaki kafe sahibi gence önce sözlü saldırı daha sonrasında sopalı bıçaklı saldırı da bulundu, mekan sahibi de kendini korumak için karşılık verince çıkan arbedede kavgayı ayırmaya çalışan bir müşteri de yaralandı. Mekan sahibinin "Benim ekmek teknemden gidin" nidaları ile kavga devam ederken kavgada araya girenlerin çoğalması ve Polis 155 hattının aranması sonucunda olay çıkartanlar tehditler savurarak olay yerinden uzaklaştılar. 


Bu haber toplam 9815 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum