OSMANELİ’de ÇALIŞMAYA ÇALIŞAN BİR BAŞKAN VAR; AMA…?

OSMANELİ’de ÇALIŞMAYA ÇALIŞAN BİR BAŞKAN VAR; AMA…?

MHP Osmaneli  Belediye Meclis üyeleri Hasan Eroğlu ve Saim Taşgın gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak önemli açıklamalarda bulundular.               ...

A+A-

MHP Osmaneli  Belediye Meclis üyeleri Hasan Eroğlu ve Saim Taşgın gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak önemli açıklamalarda bulundular.

                Gazetemizi ziyaretleri esnasında, Gazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılanan Belediye Meclis üyeleri, Osmaneli ilçemizde günlük bir gazetenin çıkmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Günlük bir gazetenin Osmaneli ilçesinde yayın hayatına başlamasının geç bile kaldığını, Osmaneli Haber Gazetesi sayesinde kendilerinin ve Osmaneli halkının gelişmeleri, yapılanları ve yapılamayanları bundan sonra daha rahat takip edebileceklerini belirttiler.

Ziyarette açıklamalar yapan MHP Osmaneli Belediye Meclis üyesi Hasan Eroğlu’da; Öncelikle büyük fedakârlıklarla Osmaneli ilçemize gelerek günlük bir gazete çıkarttığınız için sizleri tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Osmaneli ilçemiz coğrafi bakımdan olsun, sosyal ve kültürel bakımdan olsun gelişmeye ve büyümeye en müsait ilçemizdir. Karayolunun ve demiryolunun ilçemizden geçmesi, Sakarya nehrinin Osmaneli topraklarını sulaması, bereketli toprakların ilçemizde yer alması bizler için büyük şanstır. Ayrıca bazıları dezavantaj gibi görse de Sakarya, Kocaeli, Bursa ve İstanbul gibi büyük illere,  Gemlik ve körfez limanlarına yakınlığımız, değerlendirebildiğimiz takdirde Osmaneli için bir avantajdır. Bu değerlerimizi kullanmayı bilirsek büyümemiz ve gelişmemiz daha sağlıklı ve çabuk olacaktır. Fakat bütün bu avantajlarımıza rağmen bu büyüme ne hikmetse bir türlü sağlanamıyor.

Yıllar önce kurulmuş olan Organize Sanayi Bölgemizdeki sorunlar hala çözülebilmiş değildir. Bu sorunların bir an önce çözülerek, OSB’ye yüksek istihdamlı ve yan sanayi olan fabrikaların getirilmesi gerekmektedir. Osmaneli’de çalışmaya çalışan bir belediye başkanı var. Fakat o da kendisine ayak uydurabilecek bir çalışma ekibinden mahrum. Bakınız Başkan Bey seçimlerden önce vermiş olduğu sözlerin birçoğunu tamamlayamadı.

Seçimler geçeli iki yıldan fazla bir zaman olmasına rağmen yatırımların birçoğu yarım, birçoğuna daha başlanamadı. Şehrimizin her yanı kilit parke taşı ile döşendi. Osmanelili hemşerilerimizin ayağı çamura değmiyor. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz. Fakat otogarımız hala yok, İçmeceler faaliyete geçemedi, Soğuk hava depomuz ve hal binamız henüz yapılabilmiş değil. Bu yatırımların bir önce bitirilmesini Sayın Başkandan rica ediyoruz.

Her toplantıda ve açıklamasında, İktidar Partisine mensup bir belediye olduklarını ve iktidar olmanın nimetlerinden faydalandıklarını belirten belediye başkanından ne yazık ki bu nimetleri yeterince görebilmiş değiliz. Biz MHP’li belediye Meclis Üyeleri olarak, Belediye Başkanına yapacağı her hizmette yardımcı olmaya hazırız. Çünkü Osmaneli hepimizin. Başlanan ve söz verilen yatırımların bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz” dedi.

img_1609.jpg

Gazetemize ziyarette söz alan belediye meclis üyesi Saim Taşgın’da; “Osmaneli ilçemizin en büyük eksikliklerinden biri olan Devlet Hastanemizdeki Uzman doktor açığını dile getirdiğiniz için Osmaneli Haber Gazetesine teşekkür ediyorum.

Ak Parti iktidarının 14 yıldan bu yana en çok övündüğü icraatlarının başında Sağlık hizmetleri geliyor. Sağlıkta Çağ atladıklarını belirten Ak partili arkadaşlarımız, her nedense Osmaneli Devlet Hastanemize bir türlü Çağ atlatamadılar. İlimiz Bilecik’te bile olamayan çok güzel bir Hastane binamız var. Fakat bu binanın içinde hastalara bakacak yeterince uzman doktorumuz yok. Uzman doktor olmayınca da, hastanemiz gelen hastaların sevk edildiği bir kuruma dönüşüyor. En azından çocuk ve kadın doğum uzmanı doktorlarımızın bir an önce atanması gerekmektedir. Her alanda Osmaneli’ni geliştirdikleri ve büyüttükleri iddiası ile övünen Ak Partili arkadaşlarımız, hastane konusunda ne ile övünecekler çok merak etmekteyiz.

Bizler kuru kuruya muhalefet eden bir parti değiliz. Ak Partili arkadaşlara sizlerin aracılığıyla sesleniyoruz. Gerekirse uzman doktor atamaları için Ankara’ya birlikte gidelim. Bu konuda Ak Partiye destek olmaya hazırız. Yeter ki Osmaneli’ye ve hemşerilerimize hayırlı bir hizmet olsun. Çünkü yapılacak her hizmet, Osmaneli’ye, Osmanelili hemşerilerimize ve Osmaneli’nin geleceğinedir. Bizler bu konularda yardıma hazırız” dedi.img_1611.jpgGazetemiz yazı işleri müdürü Mehmet Erdem’de belediye meclis üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Demokrasilerde yasama, yürütme ve yargı nasıl bir güç ise, demokrasilerin dördüncü gücü de basındır. Kamu adına görev yapan, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkelerinden ayrılmayan basının, halkın sorunlarının, Demokratik kurum ve kuruluşların eksik ve fazlalıklarının dile getirilmesinde çok önemli bir görevi vardır. Bizler de Osmaneli ilçemizde bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Yapılan her iyi işi alkışlayarak yazacağımız gibi, yapılamayanları ve eksik yapılanları da Osmaneli halkı adına yazacağız. Bizlerin görevi kamuoyu oluşturmak değil, kamuoyunda oluşanları halkımıza yansıtmaktır. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 3212 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum