OSMANELİ ZİRVEYE DEMİR ATTI

OSMANELİ ZİRVEYE DEMİR ATTI

 Bilecik 1. Amatör Ligde Osmaneli takımları zirveye demir attılar.Bilecik 1. Amatör Ligde 5 haftada Osmaneli takımları Gençlerbirliği ve 1308 Osmaneli...

A+A-

 

Bilecik 1. Amatör Ligde Osmaneli takımları zirveye demir attılar.

Bilecik 1. Amatör Ligde 5 haftada Osmaneli takımları Gençlerbirliği ve 1308 Osmaneli Belediyespor galip gelerek zirvedeki yerlerini sağlamlaştırdılar.

Cumartesi günü Pazaryeri deplasmanından tek golle 3 puan çıkartan Osmaneli Gençlerbirliğispor bir maçı eksik olduğu için 2. Sıradaki yerini korudu. Osmaneli ilçesinin diğer takımı 1308 Osmaneli Belediyespor ise Pazar günü kendi evinde Vezirhanspor’u ağırladı.  Vezirhanspor karşısında zorlanmadan ve 6 golle galip gelen 1308 Osmaneli Belediyespor oynadığı 5 maçtan 5 galibiyet alarak ve kalesinde hiç gol görmeyerek liderliğini 5. Haftada da devam ettirdi.

Bilecik 1. Amatör kümenin bir diğer güçlü takımı Bilecikspor’da kendi evinde Bozüyük Yeşilyurtspor’u 3-1 lik skorla geçerek, şampiyonlukta iddialı olduğunu gösterdi.

Bilecik 1. Amatör küme 6 haftasında Lider 1308 Osmaneli Belediyespor ligin son sırasındaki Bozüyük Güneşspor’a konuk olurken, bir diğer Osmaneli takımı Osmaneli Gençlerbirliği ise kendi evinde ligde 9 puanla 5. Sırada bulunan Söğütspor’u ağırlayacak. Şampiyonluğun bir diğer adayı olan Bilecikspor ise, Vezirhan deplasmanında Vezirhaspor ile oynayacak. 

Bu haber toplam 4063 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.