OSMANELİ TURİZMİ İÇİN İMZALAR ATILDI

OSMANELİ TURİZMİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Turizm konusunda büyük hedefler ortaya koyan Osmaneli Belediyesi gelen misafirlere kentin tanıtımı için rehber ihtiyacını nitelikli insan gücünden sağlamayı...

A+A-

Turizm konusunda büyük hedefler ortaya koyan Osmaneli Belediyesi gelen misafirlere kentin tanıtımı için rehber ihtiyacını nitelikli insan gücünden sağlamayı planlıyor. Milli eğitimle spor, eğitim konularındaki işbirliğini turizmde de uygulamak isteyen Osmaneli Belediyesi Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu ile turizmde yeni bir sayfa açtı. 

osmaneli-imamhatip-belediye.jpg

Osmaneli ilçesinin sahip olduğu tarihi ve kültürel varlıkların Türkçe, İngilizce, Arapça tanıtım broşürlerini birlikte hazırlamak, şehir içinde tanıtım tabelalarını yeniden düzenlemek ve kente gelen turistlere rehberlik hizmetlerini öğrenciler ve okulun öğretmenleri eşliğinde vermek için bir proje geliştirildi. Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu tarafından yazılımı tamamlanan projede imzalar atıldı. Okul müdürü Duran Boran ve Belediye başkanı Münür Şahin tarafından imzalanan protokolle proje başlamış oldu.

osmaneli-imamhatip-belediye2.jpg
Şehit Osman Er İmam Hatip Orta Okulu ve Osmaneli Belediyesi arasında drone ile çekim ve seslendirme laboratuarı ve de tanıtım ekibi oluşturma konularında da işbirliği devam ediyor. Yine sportif faaliyetlerde de okul ve milli eğitim camiası 1308 Osmaneli Belediye Sporun en büyük sporcu kaynağı. Belediye Başkanı Münür Şahin okul müdürü Duran Boran'a işbirliği projeleri ve faaliyetlerde destekleri için teşekkür etti.

osmaneli-imamhatip-belediye3.jpg

Bu haber toplam 2112 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.