OSMANELİ TURİZMDE İLGİ ODAĞI

OSMANELİ TURİZMDE İLGİ ODAĞI

İstanbul merkezli GEOS TRUZİM şirketi ( Garanti Bankası Trekking Kulübü) kültür ve trek gerçekleştirmek 22 OCAK 2017 Pazar günü üzere ilçemiz Osmaneli’ne...

A+A-

İstanbul merkezli GEOS TRUZİM şirketi ( Garanti Bankası Trekking Kulübü) kültür ve trek gerçekleştirmek 22 OCAK 2017 Pazar günü üzere ilçemiz Osmaneli’ne geldi. Osmaneli’nin şehir merkezinde gerçekleşen kültür turunu takiben katılımcıların talebi üzerine en kolay rota takip edilerek içmeler mevkiinde yöresel menü takdim edildi. GEOS tur şirketi sahibi ve rehberi Ayfer Kuralay 2017 yılı içerisinde kurumsal ve diğer tüm organizasyonların Osmaneli merkezli gerçekleşeceğini beyan etti, İçmeler mevkiinde ki tesisleşmeyi yerinde inceleyerek bölgemizde bir ilk olan sağlık turizmi segmentinin gelişeceğinin işaretlerini verdi.
Yemeğe katılan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ilerleyen günlerde Osmaneli’ne tur şirketlerinin rağbet göstermesiyle ilçenin turizmde hak ettiği yere hızlı bir şekilde ulaşacağını ve yatırımlarını bunu planlayarak gerçekleştirdiklerini beyan etti. Misafirlere ve tur şirketi sahibi Ayfer hanıma ilgilerinde dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Şahin, “İlçemiz tarihi özelliklerinin yanı sıra doğa turizmi için de ideal bir yer. Göreve başladığımız günden bu yana Tarih ve Kültür Şehri Osmaneli iddiamıza adım adım ilerliyoruz. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa gibi büyükşehirlerin ilçemize yakın olmaları, hafta sonlarını kafa dinlemek ve dağ sporları yaparak geçirmek isteyenler için Osmaneli ilçemize daha çok insanı çekmenin çabası içerisindeyiz. Belediye olarak bizler bu konuda yatırımlarımızı yaparken, Osmanelili esnaflarımızın da bu yatırımlara ayak uyduracak adımları atmalarını bekliyoruz. Turizm’de gelişme sağlayacaksak, komple bir şekilde hareket etmeliyiz. Belediye, Osmaneli’de bulunan STK, esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte hareket ederek, Osmaneli ilçemizi dışarıdan gelecek olan vatandaşlarımızın hafta sonlarını huzur içerisinde geçirecekleri bir şehir yapmalıyız. Bu konuda ben esnaflarımıza, STK’larımıza ve Osmanelili hemşerilerimize gönülden inanıyorum” dedi. 


Bu haber toplam 2473 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.