OSMANELİ TURİZMDE ADIM ADIM BÜYÜYOR

OSMANELİ TURİZMDE ADIM ADIM BÜYÜYOR

Turizmde Tarihi Konakları ile öne çıkan Osmaneli, Osmaneli Belediyesi'nin 2014 yılından bu yana hızlandırdığı restorasyon çalışmalarının sonuçlarını...

A+A-

Turizmde Tarihi Konakları ile öne çıkan Osmaneli, Osmaneli Belediyesi'nin 2014 yılından bu yana hızlandırdığı restorasyon çalışmalarının sonuçlarını almaya başladı. Tarihi yerleşim alanında yer alan konaklar yenileme sonrası ayağa kalkarken, Osmaneli halkınında morali yükseliyor. Artık Osmaneli'de herkes tarihi konakların değerini anladı ve restorasyonların sonucu turizmde ilçenin çok güzel bir konuma geleceğine inanıyor.
Osmaneli Belediyesi restorasyon çalışmalarında kendi oluşturduğu ustalarıyla restorasyonları çok daha ekonomik olarak planlayıp gerçekleştiriyor. Vatandaşların ve sanayicilerin katkıları maliyetleri aşağıya çekiyor.
Osmaneli Konaklarının değeri hızla artarken konaklar bölgesi artık kendini göstermeye başladı. Yakında dizilere ve filmlere ev sahipliği yapacak tarihi çarşıda harekette başladı. Proje tamamlandığında kaybolmakta olan sanatlarda tekrar canlanacak. Osmaneli Turizmde yeni bir Safranbolu, yeni bir Beypazarı oluyor.

osmaneli-turzimde-adim-adim-buyuyor-2.jpg

 

Bu haber toplam 1717 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.