OSMANELİ TAKIMLARINDAN ÇİFTE ZAFER

OSMANELİ TAKIMLARINDAN ÇİFTE ZAFER

Bilecik 1. Amatör kümede 3 hafta geride kalırken, ilçemizin takımları 1308 Osmaneli Belediyespor ve Osmaneli Gençlerbirliği haftayı galibiyetle kapattılar. Osmaneli...

A+A-

Bilecik 1. Amatör kümede 3 hafta geride kalırken, ilçemizin takımları 1308 Osmaneli Belediyespor ve Osmaneli Gençlerbirliği haftayı galibiyetle kapattılar. 
Osmaneli Gençlerbirliği Cumartesi günü çıktığı Bozüyük deplasmanında, Bozüyük İdmanyurdu’nu 2-1 lik skorla yenerken, 1308 Osmaneli Belediyespor da Pazar günü kendi evinde oynadığı Akpınarspor’u net bir skorla 3-0 mağlup etti. 
Bilecik 1. Amatör Küme lig maçlarında 3. Hafta geride kalırken, Bozüyük Yeşilyurt liderliğini sürdürdü. İlçemiz takımlarından 1308 Osmaneli Belediyespor averajla ikinci, Osmaneli Gençlerbirliği de bir maçı eksik olmasına rağmen 5. Sırada haftayı tamamladılar. 1308 Osmaneli Belediyespor üçte üç yaparken, 2. Haftayı Bay geçiren Gençlerbirliği de ikide iki ile sezona iyi bir başlangıç yaptılar. Bilecik 1. Amatör Küme de 4. Hafta 1308 Osmaneli Belediyespor Bozüyük’te lider Yeşilyurt deplasmanına çıkarken, Osmaneli Gençlerbirliği ise kendi evinde Gölpazarı Belediyespor’u ağırlayacak. 1308 Osmaneli Belediyespor Yeşilyurt deplasmanından galibiyet ile dönerse, lig liderliğine yerleşecek. Bilecik 1. Amatör kümenin vasat takımlarından Gölpazarı Belediyespor karşısında Osmaneli Gençlerbirliği’nin zorlanmadan galibiyete ulaşması bekleniyor. 


Bu haber toplam 1902 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.