OSMANELİ SU SPORLARI MERKEZİ OLACAK

OSMANELİ SU SPORLARI MERKEZİ OLACAK

Yaz sıcaklarının bastırması ile birlikte Osmaneli ilçesinde de yüzme havuzuna rağbet her geçen gün artıyor. Şu anda mevcut havuzun yeterli olmadığını,...

A+A-

Yaz sıcaklarının bastırması ile birlikte Osmaneli ilçesinde de yüzme havuzuna rağbet her geçen gün artıyor. Şu anda mevcut havuzun yeterli olmadığını, yeni bir havuza ihtiyaç olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Münür Şahin, kadınlar için ayrı bir yüzme havuzu planladıklarını söyledi. Osmaneli’nin yakın bir zamanda su sporları merkezi olacağını belirten başkan Şahin, Osmaneli ilçesine yatırım yapan, bire beş kazanır ifadelerine yer verdiği açıklamasında;  “Bilecik ilinde Yaz mevsiminin en uzun olduğu ilçe Osmaneli. Bu avantajımıza Sakarya nehri ve ona ilçemiz sınırları içinde katılan Göksu, Göynük Suyu, Karasu ayrı bir değer katıyor. Suyun ve sıcağın en fazla olduğu Osmaneli çok yakında Bilecik ilinin yüzme ve su sporları merkezi olacak.
Son beş yılda yaptığımız yatırımlar ile konut Üretiminde özel sektörle birlikte rekorlar kırdık. Osmaneli değeri en fazla artan ilçemiz. Bozüyük’ten sonra Bilecik ilinin en büyük ilçesi. Osmaneli bu dönemde büyüyecek ve yükselen değer olacak. Osmaneli’den Konak alan, yatırım yapan, turistik tesis kuran, sanayi parseli alıp yatırım yapan bire beş kazanacak. Büyüyen, gelişen ve hızla değer kazanan bu kentte yatırım zamanı. Yaşam kalitesinin tavan yaptığı ilçemiz tercih edilen, ömür uzatan kent. Tüm yatırım araçları içinde Osmaneli'ye yatırım en karşı alternatif. Her yıl, bir sonraki yıl için pişmanlık duymamanız için Osmaneli'ne yatırım yapın.
Osmaneli Belediyesi yatırımlarınız için danışmanlık ofisi ile yatırımcının hizmetinde. Belediyemiz Osmaneli'de doğru yatırım yapmanız için size destek veriyor. Yatırımcılar şimdi Osmaneli çok değerli ve çok daha değer kazanmaya devam ediyor” dedi. 

osmaneli-su-sporlari-merkezi-olacak-3.jpg

 

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum