OSMANELİ ÖZEL KALEM DERGİSİNDE

OSMANELİ ÖZEL KALEM DERGİSİNDE

Yayınlarında turizmde yükselen değer olan Osmaneli'ye sürekli yer veren ve ilçenin tanıtımına katkı sağlayan Türkiye'nin en önde gelen yerel yönetimler...

A+A-

Yayınlarında turizmde yükselen değer olan Osmaneli'ye sürekli yer veren ve ilçenin tanıtımına katkı sağlayan Türkiye'nin en önde gelen yerel yönetimler dergisi "- E'pr Yerel Yönetim Ajansı Kurucusu ve özel kalem Dergisi kurucusu"Erengül Bilenser Osmaneli ilçemizi ve Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti.
Erengül Bilenser yaptığı açıklamada;"Bin bir emekle, başına kötü bir şey gelmesin diye üstüne titreyerek, başarılı olsun diye çalışıp didinerek, sevilsin sayılsın diye iyilikle terbiye ederek, onun için her zorluğa göğüs gererek oğullarını kızlarını büyütenler bilirler; zordur çocuk yetiştirmek. Özel kalem de bizim çocuğumuz. Elimize aldığımız ilk günden beri en büyük dileğimiz onun cesur, iyi yürekli, çalışkan, akıllı, haysiyetli bir dergi olmasıydı; yüzümüzü kara çıkarmadı. Bu güzel dergimizde her gün dahada güzelleşen Osmaneli’de yerini alıyor. Bu ziyaretimizle Osmaneliyi daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Osmaneli çok kısa sürede, önce Türkiye ve sonrası Dünyanın önemli bir turizm merkezi olacak."dedi.
“Zamana verdiğimiz değer, başarı veya başarısızlığımızı belirler.” Atasözünden de yola çıkarak Osmaneli hakkında yapılması gerekenleri destekleri belirlemiş olacağız dedi.

 


Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum