OSMANELİ MİLLİ EĞİTİMİNDE YENİDEN ERHAN DÖŞ DÖNEMİ

OSMANELİ MİLLİ EĞİTİMİNDE YENİDEN ERHAN DÖŞ DÖNEMİ

Osmaneli İlçesinde 2010-2014 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Erhan Döş, yeniden aynı göreve atandı.İlçe Milli...

A+A-

Osmaneli İlçesinde 2010-2014 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Erhan Döş, yeniden aynı göreve atandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Döş, görevi devraldığı eski müdür Mahmut Ekinci’ye, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yeni görevinde başarılar diledi.
Yeniden Osmaneli’de görev yapacak olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Döş “Sinop İlinin Durağan ilçesi Yemişen köyünde 1989 yılında öğretmenlik hayatının başladığı; çeşitli okullarda öğretmenlik ve Okul Müdürlüğü yaptığını söyleyen Döş “2007 yılında Osmaneli İlçesine Şube Müdürü olarak atandım, daha sonra da 2010-2014 yılları arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptım. 2015-2019 yılları arasında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzmanlığı görevimi yaparken 5 yıl aradan sonra yine Osmaneli İlçesinde İlçe Milli Müdürlüğün de ikinci kez aynı göreve başladım. Destek olanlara, güvenenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Hedef daha çok proje üretmek, daha çok ışık yakmak ve eğitimi en üst düzeylere okul müdürleri ile öğretmenler ile ve velilerimiz ile en üst seviyelere çıkarmak için canla başla çalışacağız ”dedi.

 


Bu haber toplam 2280 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum