OSMANELİ KAYMAKAMI YAVUZ’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE PLAKET

OSMANELİ KAYMAKAMI YAVUZ’DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE PLAKET

2019 yılı TÜBİTAK 13. Ortaokul öğrencileri arası araştırma projeleri Bursa bölge sergisinde "BÖLMELİ MATARA" projesiyle Biyoloji alanında; Bölge üçüncüsü...

A+A-

2019 yılı TÜBİTAK 13. Ortaokul öğrencileri arası araştırma projeleri Bursa bölge sergisinde "BÖLMELİ MATARA" projesiyle Biyoloji alanında; Bölge üçüncüsü olan Beşevler Ortaokulu öğrencileri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü " BİR KİTAPTA SEN ANLAT " projelerinde il finallerinde ilkokullarda birincilik, ortaokullarda ikincilik, liselerde ise üçüncülük alarak derece alan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Okul yöneticileri ve öğretmenleri ile Kaymakam, Naif Yavuz, u makamında ziyaret ettiler.
Kaymakam Naif Yavuz, " Büyük bir özveri ile çalışan, başarı gösteren, İlçemizi gururlandıran öğrencilerimizi kutluyorum. Bu başarıların elde edilmesinde, katkılarından dolayı başta, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Ekinci' ye, okul müdürleri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. İlçemiz adına başarılarınızın devamını diliyorum." İfadelerini kullanarak öğrencilerimize plaketlerini, öğretmenlerine ise, teşekkür belgelerini takdim etti.

basarili-ogrencilerden-kaymakam-yavuz’a-ziyaret---kopya.jpg

 

Bu haber toplam 1361 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.