OSMANELİ KAYMAKAMI EDİP ÇAKICI’NIN YENİ YIL MESAJI

OSMANELİ KAYMAKAMI EDİP ÇAKICI’NIN YENİ YIL MESAJI

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Çakıcı, yeni yılın başta ilçemiz olmak üzere ülkemize ve milletimize...

A+A-


Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Çakıcı, yeni yılın başta ilçemiz olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diledi. Kaymakam Çakıcı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi  “Sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını yaşamaktayız. 
Yeni yılda ortak hedefimiz Ülkemizin kalkınması ve ileri gitmesidir. Bu hedefe ulaşmak için, Devlet ve Millet olarak el ele vermeliyiz. Geçmişte yaşanan acıların yeni yıl ile birlikte sona erdirilmesi, hiç şüphesiz Milli Birlik, beraberlik ve dayanışmamızdan geçtiği muhakkaktır. Türk Milletinin gönül seferberliği içerisinde üstesinden gelemeyeceği sorun, dindiremeyeceği acı yoktur. Sevgi, Saygı ve Hoşgörü çerçevesinde birlikte atacağımız her adım, başta Osmaneli ilçemiz olmak üzere ülkemiz genelinde kardeşliğimizin daha da pekişmesine vesile olacak, daha nice yeni yıllara dertsiz, tasasız, acısız bir şekilde ve huzur içerisinde varmamızı sağlayacaktır. 
2017 yılının başta siz değerli Osmanelili hemşerilerime ve tüm insanlığa Sağlık, Mutluluk ve Huzur getirmesini diliyorum.


Bu haber toplam 1397 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.