OSMANELİ KARPUZUNU MANKENLER TANITIYOR

OSMANELİ KARPUZUNU MANKENLER TANITIYOR

Osmaneli ilçesinin simgelerinden Osmaneli Karpuzunun tanıtımını ünlü mankenler yapıyor. Osmaneli sanayicilerinden Öğün Tekstil’in sahibi Yavuz Çağlar’ın...

A+A-

Osmaneli ilçesinin simgelerinden Osmaneli Karpuzunun tanıtımını ünlü mankenler yapıyor. Osmaneli sanayicilerinden Öğün Tekstil’in sahibi Yavuz Çağlar’ın destekleri ile Osmaneli karpuzunun ve Osmaneli’nin turizm değerlerinin katalog çekimleri yapıldı.

osmaneli-karpuzunu-mankenler-tanitiyor3.jpg

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin;“Osmaneli karpuzu lezzeti ve sağlıklı beslenme gibi birçok özelliğe sahip. Güzel bir cilt, her zaman diri görünüm, sağlıklı sindirim sistemi, vücuttan toksinlerin atılması, zayıflatma özelliği, kan basıncını dengeleme, damar ve Dolaşım sitemini düzenleme ve özellikle böbrek taşlarını giderme, erken yaşlanmayı önleme, yağ oluşumunu engelleme, göz sağlığını arttırma, vücuda enerji sağlama, hafızayı arttırma ve alzeymeri önleme, cinsel gücü arttırma, Felç ve tansiyon hastalıklarını önleme gibi vücudumuza birçok fayda sağlayan Osmaneli karpuzumuza yoğun ilgi var.

Yeni oluşturduğumuz hal içinde yer alan karpuz pazarımız çiftçimize hizmet veriyor. Çok faydalı olan ve bölgemizde çok tutulan Osmaneli karpuzumuzun tanıtımı için yoğun çaba harcıyoruz.

İlçemiz sanayicilerimizden Öğün Tekstil'in sahibi Yavuz Çağlar uluslararası üne sahip Mankenler ile Osmaneli karpuzunun, turizminin ve Prof Dr Yunus Söylet İçmeler tesisimizin tanıtımı için fotoğraf ve katalog çekimlerini gerçekleştirdi. Osmaneli Belediyemize tanıtım için hediye ettiği fotoğrafları belediyemiz kullanmaya başladı. Bu tanıtım en çok karpuz üreticilerine ve marketlere yarar sağlayacak. Marketlerde Osmaneli karpuzu bu güzel görünümle daha çok alıcı çekecek.Osmaneli ilçemizin ve değerlerinin tanıtımı için destek olan Öğün Tekstil Şirketimizin sahibi Yavuz Çağlar kardeşimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

osmaneli-karpuzunu-mankenler-tanitiyor4.jpgosmaneli-karpuzunu-mankenler-tanitiyor.jpg

Bu haber toplam 4975 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.